Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Min härligaste färgkombination i fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag älskar färgkombinationen blå - grön - brun. Och jag älskar alla plagg i den här looken lika mycket var för sig som tillsammans.

Otrolig välskuren beige kappa från Pia Wallén x Arket

Pia Walléns samarbete med Arket är superfint tycker jag – den här rocken är ju otrolig ändå (finns även i en stark grön). Det är inte vem som helst som kan skära till ett sådant här plagg. Bra vidd som gör att det är ett perfekt ytterplagg som rymmer generös outfit under. Spana gärna in hela detta samarbete, det är ett hett tips. Mer info – köp här (länk till Arket).

Himmelsblå kostym från H&M

Det finns en anledning till att jag inte skrev ”kostym” och ”byxor” här – trots att de så klart säljs separat. Men saken är att jag tycker att om man köper en kavaj som har ett par matchande byxor – köp de också! Det är roligare att äga en hel kostym än en udda kavaj. Gäller förstås även byxorna. Speciellt i en sådan här färg – en färg som är på trendtapeten för våren! Mer info om kavajen – köp här (länk till H&M). Mer info om byxorna – köp här (länk till H&M)

Stickad väst från Cos

Blått, grönt och brunt utgör en otrolig treenighet färgmässigt – och jag väljer en varm slipover under kavajen. Utöver den lite skruvade gröna färgen så är det fint att ha något stickat under en kavaj för att blanda upp texturerna – tips! Och tar jag av mig kavajen så har jag en superfin look under, då slipovern i sig är så fin. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Högklackade boots från Gucci x Balenciaga

Kollektionen där Gucci sätter sin logo på Balenciagas typiska signaturprodukter och tvärtom är ju för kul alltså! Jag älskar ju Balenciagas Knife-klackar – och de här med Guccis monogrammönster gör ju vad som helst hur snyggt som helst. Mer info – köp här (länk till Gucci).  

LÄS ÄVEN Charlotte Perrelli, Monika Kichau med flera: ”Klassiska väskmodeller vi älskar

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Varmt klädd – men snygg i läder och statementörhänge”

LÄS ÄVEN Kändisarnas beautyfavoriter – knepen, tipsen och produkterna