Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Mina 5 eleganta toppköp just nu”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Klänningens intressanta flikiga design blir ett nytillskott i min garderob – och den tvåfärgade rocken är en av de snyggaste jag sett

1. Duofärgad rock rån Eytys

Lång, ursnyggt snitt och dessutom vackert tvåfärgad – den här rocken är en av den här säsongens bästa rockar. Både klassisk och med den så kallade ”twisten”, älskar varje centimeter.

 Rock av ull/polyester/polyamid från Eytys. Mer info och köp här (länk till Eytys). 

Rock från Eytys. Klicka på bilden och kom direkt till rocken.Rock från Eytys. Klicka på bilden och kom direkt till rocken.Rock från Eytys. Klicka på bilden och kom direkt till rocken.
Rock från Eytys. Klicka på bilden och kom direkt till rocken.

2. Väska från Atp Atelier

Den här superväskan äger jag redan – jag gick den i present när jag fyllde år förra veckan och jag älskar den! Med den här under armen kan inte vintern bli grå och trist - så chic att det gör ont. 

Väska i läder från Atp Atelier. Mer info och köp här. 

Väska från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Väska från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Väska från Atp Atelier. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

3. Klänning från Zara

När man vill ha lång kjol och ändå visa ben … Jag tycker den här klänningen har en fantasisk kjol som kommer att röra sig snygg när du går. Superfin som den är eller med en kavaj över. Jag bär den gärna med grova boots, overkneestövlar eller ett par nätta festskor. Ja, till alla typer av skor egentligen. Drömklänning!

Klänning av ylle/polyamid/elastan från Zara. Mer info och köp här (länk till Zara)

Klänning från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Klänning från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Klänning från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Klänning från Zara. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.

Vita grova skor från Cos

Den grova skon är precis som förra vintern ”årets sko” – och det är inte svårt att förstå varför. Väldigt bekväm och praktisk. Då kostar jag på mig att satsa på den mest opraktiska färgen, vit, men den grova sulan kommer att skydda lädret och vitt ger mest stilpoäng i min bok!

Sko av läder från Cos. Mer info och köp här (länk till Cos).

Sko från Cos. Klicka på bilden och kom dirket till skon.Sko från Cos. Klicka på bilden och kom dirket till skon.Sko från Cos. Klicka på bilden och kom dirket till skon.
Sko från Cos. Klicka på bilden och kom dirket till skon.

5. Kasmirmössa från Uniqlo

Jag kostar på mig en kashmirmössa från Uniqlo varje år - är lite slarvig så de försvinner ibland. Jag älskar de här mössorna som är så mjuka, varma – och prisvärda. Ett kap! I år blir det en vit. 

Kashmirmössa från Uniqlo. Mer info och köp här.

Mössa från Uniqlo. Klicka på bilden och kom direkt till mössan.Mössa från Uniqlo. Klicka på bilden och kom direkt till mössan.Mössa från Uniqlo. Klicka på bilden och kom direkt till mössan.
Mössa från Uniqlo. Klicka på bilden och kom direkt till mössan.

LÄS ÄVEN Chefredaktör Jonna Bergh: Så stylar jag täckkappan – styling- och köptips!