Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Trendig minikjol- och sneakers-look i fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Minikjolen trendar och jag bär den i en avslappnad look med tröja och sneakers – men silverfärgade se-på-mig-accessoarar ger looken en tydligare modevibe.

Otroliga örhängen från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Cos).

Fullkomligt kär i dessa örhängen som verkligen kan plocka upp en basoutfit och göra den till något extra. Tio av tio! Mer info och köp här (länk till Cos). 

Effektful tröja från Wera

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).

Den mjuka kanten nedtill gör den här tröjan till en favorit hos mig. Jag tycker alltid om en böljande form och det är kul att se hur en baströja kan få en extra designdetalj som gör att den sticker ut utan att tappa plagg-att-bära-varje-dag-möjligheten. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Minikjol med effektfull franssöm

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Weekday).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Weekday).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Weekday).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Weekday).

Minikjolen är ett av säsongens starkaste plagg och jag fastnade för den här fina denimkjolen som får extra stilpoäng genon den fransrad den är utrustad med. Klassiskt och snyggt. Mer info och köp här (länk till Weekday). 

Silverfärgad trendväska från H&M

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).

00-talet är hett och den här väskan sätter stilen på en i övrigt klassisk outfit utan att ruinera mig. Har en stor svaghet för silverfärgat läder/läderimitation så den här blev jag kär i direkt. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Fantastiska sneakers från Adidas

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).

Den gula detaljen gör att jag inte kan motstå den här klassiska modellen. Dessa är på väg hem till mig redan och därmed är vårsneakersköpet avklarat. Mer info och köp här (länk till Arket). 

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Linne-set med lyxiga accessoarer”

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Från dag till kväll i ’hot pink’ med smarta accessoarer”

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Tidlöst elegant med böljande detaljer i fem köp”