Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Mysig men elegant look, med riktigt bra detaljer”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Marinblå trenchcoat från Cos

Marinblått – världens bäsa färg! Ger ett större djup än svart och är lite mer elegant. Jag älskar ju som bekant en härlig trench, och den här tickar i alla mina boxar. Lätt oversize, alla de rätta detaljerna och, just det, den är även i världens bästa färg. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Ring från Edblad som också ger bidrag till Kvinna till kvinna

Jag har länge letat efter en fin klackring – och nu har jag hittat den! Jag tycker venussynbolen/kvinnosymbolen är så vacker och den här ringen i rostfritt stål ger också ett bidrag till organisationen Kvinna till kvinna. En fin present att ge en kompis – oavsett kön. Mer info – köp här (länk till Edblad).  

Mysigt cool vit tröja med struktur från (nya) Carin Wester

Carin Wester har återfötts och det här är ett fint exempel ur den nya kollektionen: Grovstickad tröja med lång, ledig passform i så kallad slab-yarn som ger tröjan organisk struktur. Så snygg till jeans, men också elegant till kostymbyxor. Det är inte alltid man hittar tröjor som är lika kul som den här, så när man gör det: Slå till! Mer info – köp här (länk till Åhléns).  

LÄS ÄVEN Se första kollektionsläppet för 2022 när Carin Wester byter riktning - och läs en intervju med självaste Carin. 

Jeans i barrell-modell och perfekt blå tvätt från Arket

Jag tycker mycket om den här modellen – och om du inte är en jeansperson som jag så är det här en bra modell att börja med. Den är lite elegantare än en vanlig jeansmodell, det är lättare att få den se uppklädd ut. Älskar tvätten, men denna modell finns i flera färger (bland dem vitt). Mer info – köp här (länk till Arket). 

Klackar som glittrar från Zara

Det får inte bli för klassiskt, en sådan här look behöver något som ger lite energi. De här skorna älskar jag … Finns det något som inte dessa jackar upp några grader? Nej, precis. Vårskor – jag älskar er! Mer info – köp här (länk till Zara). 

LÄS ÄVEN Vårens snyggaste handväskor – 15 tidlösa väskor med trendtouch att älska

LÄS ÄVEN Anna Wintour-snygg på nolltid – modedrottningens ultimata stiltips

LÄS ÄVEN Damernas Världs modeexperter: Tre trendsäkrade jobbstilar att bära 2022