Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Mysig och stilfull höstlook i 5 köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag går in i hösten välklädd – men mysig. Uppgraderar mina favoritplagg i lyxigare material och, som alltid, är noga med att accessoarerna har något alldeles extra.

Svart tröja med läderdetaljer från Teurn Studios

Svart tröja med läderdetaljer från Teurn StudiosSvart tröja med läderdetaljer från Teurn StudiosSvart tröja med läderdetaljer från Teurn Studios
Svart tröja med läderdetaljer från Teurn Studios

Nu är det officiellt höst och jag plockar fram den tunga arsenalen i fråga om tröjor. Jag har tröttnat på att ha många, jag vill ha några få riktigt bra. En svart stickad tröja i toppmaterial och topputförande räddar mig hela hösten, vintern och våren. Kan bäras igen och igen och igen och till allt. Ger den där vardagslyxiga känslan som gör att jag känner mig välklädd – och samtidig mysig. Säljs här (länk till Teurn Studios).

Svarta cargobyxor i ull från Cos

Svarta cargobyxor i ull från CosSvarta cargobyxor i ull från CosSvarta cargobyxor i ull från Cos
Svarta cargobyxor i ull från Cos

Ett klassiskt stilknep är att fundera på om du kan hitta dina favoritplagg i andra material. Du vet ju att du älskar själva plagget – går det att ge det ett annat uttryck i till exempel ett grövre eller lyxigare material? Jag älskar cargobyxor, och uppgraderar mig nu till ett par i ull.
ANNONS Köp här (länk till Cos)

Silverfärgade örhängen från Arket

Silverfärgade örhängen från ArketSilverfärgade örhängen från ArketSilverfärgade örhängen från Arket
Silverfärgade örhängen från Arket

Jag vill plocka upp de runda nitarna från väskan till mina örhängen. Jag har lite dille på just sådana här runda nitar i olika storlekar för öronen märker jag. Men inte svårt att förstå varför, det är ju så snyggt!
ANNONS Köp här (länk till Arket)

Svart läderväska med runda nitar från Cos

Svart läderväska med runda nitar från CosSvart läderväska med runda nitar från CosSvart läderväska med runda nitar från Cos
Svart läderväska med runda nitar från Cos

Vilken liten godispåse! Så snygg och cool och med den runt handleden kan man ju nästan strunta i att klä sig överhuvudtaget. Snacka om en prick över i! Eller snarare – prickar.
ANNONS Köp här (länk till Cos)

Svarta ballerinor av läder med fuskpäls från Totême 

Svarta ballerinor av läder med fuskpäls från TotêmeSvarta ballerinor av läder med fuskpäls från TotêmeSvarta ballerinor av läder med fuskpäls från Totême
Svarta ballerinor av läder med fuskpäls från Totême

Gud så härligt lyxigt med en pälskant på enkla skor. Pälsen kommer att göra att byxorna ”hakar fast” sig lite i den och det kommer att bli så snyggt att pälsen skymtar fram längst ner i min look. Säljs här (länk till Totême). 

LÄS MER Chefredaktören: ”Spetsig baslook i 5 köp”
LÄS MER
Moderedaktören: ”Så stylar jag skinnjackan”
LÄS MER
Skönhetsredaktören tipsar om spännande höstnyheter (och sina favoriter)