Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”6 köp som ger elegant höstmys”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut sex köp som har alla rätt.

Flera nyanser av brunt, gosiga vita accessoarer och ett par riktigt glassiga örhängen ger en kul look som både är nedklädd och uppklädd.

Strassörhängen från Lily & Rose

Ett par örhängen som räddar både festen och vardagen – själv bär jag den här typen av örhängen just som i det här exemplet: Till en avslappnad look. Det ger den rätta kontrasten. Mer info – köp här (länk till Ellos). 

Chic tröja med dragkedja från Cos

Höstens drömtröja har dragkedja och snyggt rundade ärmar. Jag alternerar både ned- och uppdragen kedja och låter den sticka ner lite slarvigt i byxorna med hög midja som jag bär med snyggt bälte. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Flätat läderbälte från Totême. 

Till höstens höga byxa bär jag förstås ett bälte, och gärna det här – en flätat dröm från Totême med runt dekorativt spänne. Förgyller varje outfit! Mer info – köp här (länk till Wakakuu).  

Byxor med hög midja från Filippa K

Ett par bruna byxor vill jag ha i höst – brunt är ju en av höstens trendfärger och dessutom så smickrande. Dessa gillar jag skarpt med den raka skärningen och höga midjan. Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Mysig vit väska från Carin Wester

Jag älskar vita accessoarer och den här väskan från Carin Wester är charmig. Puffer-trenden (här hittar du vårt urval av de bästa puffer-jackorna förresten) – som väska! Gillar! Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Lurviga trendsandaler från H&M

Det har säkert inte undgått dig att den lurviga tofflan eller sandalen är glödhet? Nej, jag tänkte väl det. Efter att ha sett visningarna under de pågående modeveckorna kan vi konstatera att trenden lär fortsätta även nästa säsong. Var först ut! Mer info – köp här (länk till H&M). 

LÄS ÄVEN Skomode hösten 2021 – stor guide till årets hetaste höstskor