Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Ingenting i min nyårslook kostar mer än 500 kr (utöver skorna)”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Min nyårsstass ska vara elegant och sexig – naturligtvis väljer jag kavajklänningen som jag älskar.

Body från Intimissimi

En bekväm, men het, body är givet i min nyårsstass. Feststämningen sätter man redan i underkläderna, du vet! Mer info – köp här (länk till Intimissimi). 

Strassörhängen från Edblad

Edblad är ett bra ”go-to”-ställe om du vill hitta ett par festliga örhängen till ett bra pris. De har en ny kollektion som heter Glow Festive Studs som är coola – de finns i flera modeller och även i gul metall. Jag valde de mindre, men visst är även de med sex ”strålar” snygga! Mer info – läs mer (länk till Edblad). 

Kavajklänning från H&M

Den perfekta nyårsklänningen som lyckas kombinera både elegans och … Ja, den är ju sexig! Jag älskar kavajklänningar och den här är ju ett tvättäkta kap. Mer info – köp här (länk till H&M).  

Kul festväska från Ganni

Ett reakap från Ganni – passa på! Jag är på jakt efter en påsväska för fest, och den här blev jag själaglad när jag hittade. Färgen är ju otrolig. Mer info – köp här (länk till Wakakuu).  

Glittrande skor från Arket

Vilka partyhöjare! Det stora beviset att en bekväm sko utan egentlig klack kan vara festliga som tusan. De här använder jag året om – att bära så här festliga skor till till exempel jeans till vardags är en hit. Mer info – köp här (länk till Arket).  

LÄS ÄVEN 12 gånger kronprinsessan Victoria klädde sig fantastiskt 2021

LÄS ÄVEN Modechefen: ”Så håller du dig chic i skidbacken”

LÄS ÄVEN Trendiga och tidlösa pärlsmycken vi önskar oss i julklapp