Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören: ”Perfekt sommaroutfit i 5 köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En elegant klänning med cutouts till stilrena träskor, lyxiga solglasögon och så lite trendgrönt in i mixen – sådärja! Svårare än så behöver inte en perfekt somrig outfit som funkar dag, kväll och natt inte vara.

Brun klänning med cutouts från H&M

Brunt är en av de vackraste sommarfärgerna jag vet, och den här klänningsmodellen är smickrande på många – även på mig. Ett riktigt kanonköp som jag kan använda varje dag – och även på kvällen om jag lägger lite extra krut på accessoarerna. Mer info – köp här (länk till H&M).  

Solglasögon från Oscar Magnuson

Oscar Magnussons solglasögon tillhör det bästa vi har i Sverige – på riktigt! Jag är ett stort fan. Den här modellen är fantastisk – men så är alla företagets glasögon. Mer info – köp här (länk till Oscar Magnuson).  

Medaljonghalsband från Syster P

Sommaren tillhör guldfärgade medajonghalsband. Ett sådant sitter om min hals varje sommar, det är så fint till solkysst hy och öppna skjortor. Och till brunt. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Grön nätväska från Arket

Grönt är färgen du jour – kronprinsessan Victoria tillhör fansen – och den här väskan är så fin (och större än den ser ut på bilden). Ger en extra trenddetalj till min outfit. Mer info – köp här (länk till Arket).  

Kantig svart träsko från Cos

Åh, vad jag gillar den här träskon som känns lite coolare än den vanliga varianten som är så het just nu. Lite grövre, och lite mer stilren – och lite kantig. Älskar. Mer info – köp här (länk till Cos)

LÄS MER Drömköp: Sommarens kaftaner (oavsett plånbok)

LÄS MER Hårolja – vi har utsett bäst i test (med och utan silikon)

LÄS MER Saltvattenspray 2022 – vi har utsett bäst i test (så använder du det rätt!)