Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Rockstjärnestövlar till vardagslook är svårslaget”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Rockstjärnestövlar till en snygg vardagslook är svårslaget! Med megafestliga stövlar blir stickade looken roligare.

Marinblå kabeltickad tröja från Cos

Marinblått är en favorit till och med över svart, jag tycker det ger ett större djup, och kabelstickat är underbart. Den här tröjan har det rätta snittet och strukturen för vardagselegans. Mer info - köp här (länk till Cos)

Står på min önskelista: Ett skärp från Celine, och gärna vitt. Jag tycker vita bälten är underskattade – det är en detalj som verkligen kan lyfta en look. Tänk på skärpet nästa gång du sätter ihop en outfit – en färg kan göra en otrolig skillnad i jämförelse mot svart och brunt. Testa själv! Mer info – köp här (länk till Celine)

Svarta byxor från Filippa K

Jag har tipsat om dessa underbara byxor tidigare, men det är för att jag verkligen tycker att de är perfekta. Jag har faktiskt på mig dem i skrivande stund. Med långkalsonger under (ännu en fördel med dessa byxor är att de sväljer långkalsonger så jag kan se tjusig ut även när det är kallt ute). Mer info – köp här (länk till Filippa K)

Armkedja från Arket

Nej, de stora länkarna är inte påväg bort ännu på ett tag, tvärtom så tycker jag att ett chunky armband ger stickat lite extra tryck. Mer info – köp här (länk till Arket)

Glittriga stövlar från Teurn Studios

Drömstövlarna med stort D! Nya märket Teurn Studios erbjuder dessa rockstjärnestövlar – fast med vardagligt hög (låg?) klack – vilket gör dem utmärkta att använda varje dag. De är såklart jättemaffiga till något festligt, men det är just till en vardagsoutfit som denna som jag gillar dem bäst. Mer info – köp här (länk till Teurn Studios)

LÄS ÄVEN Jonna Berghs fem köp till en svart fredag med strass 

LÄS ÄVEN 12 perfekta julklappar på chefredaktör Jonna Berghs önskelista

LÄS ÄVEN Vassa festskor till nyår – bästa köpen med låg och hög klack