Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Rostfärgat, senapsgult med en accent av vårgrönt!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag sadlar om till färger i rost, brunt och senap och kontrasterar med grönt – just grönt tycker jag är en färg som verkligen känns perfekt i vår.

T-shirt från Carin Wester

Klicka på bilden och kom direkt till Åhléns.Klicka på bilden och kom direkt till Åhléns.Klicka på bilden och kom direkt till Åhléns.
Klicka på bilden och kom direkt till Åhléns.

En ny t-shirt är lite som solglasögon, skor och kappa – jag vill ha en ny varje vår. Den här säsongen känns ett tryck mer hett än på länge och den här med lätt retrokänsla och de fina färgerna (grönt!) tycker jag blir helt perfekt. Mer info och köp här (länk till Åhléns)

Powerbyxor från Filippa K

Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

Ett par sköna, vida byxor med i en snygg färg tar jag gärna en så kallad ”snyggpromenad” i till helgen. Är väldigt förtjust i den här färgen, snittet … Ja, allt. Mer info och köp här (länk till Filippa K).

Väska från Wera

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

En snygg kedja, rynkat skinn och bra storlek – den här väskan är inte dum. Jag tycker också om att den är neutral i färgen när kedjan tar för sig så mycket. Det här är den typen av väska som lyfter varje outfit, som sticker ut men ändå kännas klassisk. Något av en bedrift, bravo! Mer info och köp här (länk till Åhléns)

Trenchcoat från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till trenchen.Klicka på bilden och kom direkt till trenchen.Klicka på bilden och kom direkt till trenchen.
Klicka på bilden och kom direkt till trenchen.

Jag har varit förtjust i senapsfärg så länge jag kan minnas, ett arv från Ellos-katalogen skulle jag tro (där fanns mycket senapsfärgat). Den här trenchen har jag tipsat om förut, då i beige (den finns även i svart), men nu har jag lite snöat in på en färg som lyckas vara både neutral och liksom … Något mer. Den här piggar upp i vår och blir snygg ihop med byxorna och väskans nyanser. Mer info och köp här (länk till Cos)

Skor från Bottega Veneta

Klicka på bilden och kom direkt till skon.Klicka på bilden och kom direkt till skon.Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Klicka på bilden och kom direkt till skon.

De här skorna är ju något alldeles extra! Jag fullkomligen älskar den gröna färgen och man kan ju bara älska effekten som blir när den nätade tån stickar fram under byxorna. Snacka om effekt! En annan variant är ju att binda de tunna banden ÖVER byxan så byxbenen får en helt ny form och skorna syns ännu mer. Oavsett hur de bärs: De här skorna är magi. Mer info - köp här (länk till Image Group). 

LÄS ÄVEN Jonna Bergh: ”Nu är jag trött på  hoodies nu vill jag klä mig elegant!”