Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chefredaktören shoppar: ”Elegant krämigt med råa detaljer”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En elegant look mår bra av råa detaljer – och det är viktigt att koftan inte bara är bekväm, den ska ha rätt stuk också!

Topp från H&M

Väldigt fin feminin topp med en ribbstickning som jag verkligen tycker är snygg – detaljen runt bysten speciellt. Vacker som den är, men också väldigt effektfull under en kavaj eller, som här, en härlig kofta. Mer info – köp här (länk till H&M)

Mysig och stilfull svart kofta från Arket

En kofta av alpacablandning som verkligen har det där lilla extra med sin tjusiga form och fina struktur. Jag gillar koftor som ser dressade ut, inte för ”slappa”, och den här lever verkligen upp till mina krav. Snygg! Finns dessutom i flera färger. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Svart workwear-bälte från Weekday

En elegant outfit mår alltid bra med något som bryter av – ett workwear-inspirerat skärp med kontrasterade sömmar (finns också vitt med svarta sömmar, superfint!) blir perfekt till. Mer info – köp här (länk till Weekday).  

Vida beiga byxor från Cos

Jag skrek rakt ut när jag såg de här byxorna – de påminner mycket om ett par svarta favoriter från old Celine som jag har hemma i garderoben och jag har alltid drömt om ett par liknande i kamel. Mer info - köp här (länk till Cos).   

Glittrande pumps från Prada

Drömskorna just nu kommer från Prada. Vilka humörhöjare, herregud. De kostar en hel del, men vilka andra skor ger samma glädje just nu? Nej, just det, inga! Mer info – köp här (länk till Mytheresa.com) 

LÄS MER Ytterligare en look med glittrande skor (betydligt billigare!) från Jonna Bergh 

LÄS MER Modechefen: ”Så håller du dig chic i skidbacken”

LÄS MER Amanda Schulman om sina sminkrutiner – från snabba vardagsknepen till date night-looken