Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Snygg vårstil med detaljer som poppar”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Svart och vitt är en evig favorit hos mig liksom hos många andra. För våren väljer jag ljus kjol, en ny scarf och accessoarer som drar blickarna till sig. – Jonna Bergh, chefredaktör

Sidenscarf från Totême

Klicka på bilden och kom direkt till scarfen.

Ny vår betyder my scarf. Jag väljer en lyxig i siden från Totême i ljus färg (den finns även att köpa i svart) och jag knyter den chict runt halsen (eller kanske runt väskans remmar för att ge den en ny look – här kan du få mer idéer hur du använder en snygg scarf) – nu är jag trött på tjocka halsdukar och vill ha något betydligt elegantare. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Ribbstickad tröja med dekorativa knappar från Kappahl

Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

Vilket sinnessjukt kap! Inte ens 300 kronor för den här perfekta tröjan med den superfina knappdetaljen. Det här fantastiska plagget klickar jag hem – nu! Mer info – köp här (länk till Kappahl)

Örhängen från Cos

Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.

I en i övrigt svart och vit outfit är det kul att addera något litet som har en färg som liksom poppar! Svalt ljusblått är en färg jag älskar, och den är så där skir och fin – som en vårhimmel. De sätter pricken (!) över i-et till den här stassen. Mer info – köp här (länk till Cos). 

Plisserad vit kjol från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.

Att jag gillar plisserat kommer inte som någon överraskning för Damernas Världs trogna läsare. Här är ytterligare ett exempel på en ursnygg kjol som gör dina rörelser än mer eleganta i vår. Mer info och köp här (länk till Arket). 

Klicka på bilden och kom direkt till skon.

Bekvämlighet och stilkänsla i ett – till ett rövarpris (på ett bra sätt). Vilket klipp säger jag bara. Och tänk de här till ett par snygga sommarjeans. Eller kjol. Eller shorts. Eller en byxa. Ja, kort sagt: Till allt. Mer info och köp här (länk till H&M). 

LÄS ÄVEN: Ytterligare en favoritlook från Jonna Bergh