Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

STIL | Chefredaktören: ”Sober stil med fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

En lyxig kjol, en stickad tröja i en vacker färg och knivskarpa accessoarer – sober stil, utan att det blir ett uns tråkigt!

Stickad tröja från Carin Wester

En mjuk och skön tröja som har en fin detaljsöm i ryggen och bak på ärmarna som avslutas med korta slitsar i nederkant. Älskar färgen – och priset. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Favoritörhänge från Maria Nilsdotter

Något oregelbunden form på ringen och har ett hänge i form av en piercad sötvattenspärla. Så effektfullt och enormt vackert. Ett sådant örhänge som andra kommenterar. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

Lyxig kjol från Filippa K

Midikjol i italiensk valkad ull, med fickor och slits. Gillar att sömmarna har råa slut. En kjol som ser så där riktigt lyxig ut! Mer info – köp här (länk till Filippa K). 

Ikonisk väska från Little Liffner

Tulip-väskan från Little Liffner måste betraktas som en modern klassiker. Och undra på det – den adderar stil till precis varje outfit. Med den här väskan i handen kan du vara klädd i en säck, och ändå vara tjusig. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Stilrena boots från Arket

Gud så eleganta! Jag älskar de här bootsen med den speciella klacken och fyrkantiga tån. De här ger elegans till hela din garderob, en helt underbar höstsko. Mer info – köp här (länk till Arket).  

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Elegant citysnygg med fransdetaljer”