Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Svart kjol och vit skjorta – med en twist”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Svart kjol och vit skjorta med nya detaljer – och så bryter vi av med en sportigare jacka. Perfekt.

Skjorta med vågdetaljer från Cos

Blir alltid lika uppspelt när jag hittar en tjusig variant på den vita skjortan – ett av mina absoluta favoritplagg. De vågiga detaljerna på det här utmärkta exemplaret får mig att, tja, göra vågen faktiskt! Mer info och köp här (länk till Cos)

Kjol med fransar från Stockh lm Studio

En franskjol har jag önskat mig länge, och tata – här kommer ett fint exemplar lagom till festsäsongen. Jag bär den mycket gärna till vardags – gärna som här till skjorta och scarf, eller till en lång stickad tröja. Mer info – köp här (länk till MQ). 

Sidenscarf från Hermès

En Hermès-scarf är ju en ren och skär handtryckt dröm. Jag väljer en i den typiska Hermès-orangea färgen jag tycker är så snygg. Hermès-orangea färgen jag tycker är så snygg. Mer info och köp här (länk till Hermès)

Sandaletter från & Other Stories

Jag slutar inte bära sandaletter bara för att det är vinter. Tvärtom tycker jag det är snyggt att ha strumpor i dem. Mer info och köp här (länk till & Other Stories)

Vindanorak från H&M

Jag vill bryta av elegansen med något sportigt, och en festlig look med en stor sportjacka över är en look jag älskar. Den här jackan är ett kap – så snygg och praktisk. Mer info och köp här (länk till H&M).

LÄS ÄVEN Högst på moderedaktörens önskelista: ”Festligt svart och glittrigt till nyår!”

LÄS ÄVEN Alltid rätt med rött – tips på 9 klassiska och snygga röda läppstift (och hur då målar läpparna bäst!)

LÄS ÄVEN Pasteller hör inte bara våren till – så bär du dem i vinter