Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Jonna Berghs 5 köp just nu.Jonna Berghs 5 köp just nu.Jonna Berghs 5 köp just nu.
Jonna Berghs 5 köp just nu.

Chefredaktören: ”Tidlöst elegant med böljande detaljer i fem köp”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag blandar material – blanka med grövre – och låter böljande linjer återkomma på både kjol och skor. Och jag har hittat vårens snyggaste solglasögon!

Superfina solglasögon från Holzweiler

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Holzweiler).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Holzweiler).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Holzweiler).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Holzweiler).

Det norska kvalitetsmärket Holzweiler är alltid intressanta att spana in, och nu har de precis utökat sortimentet med solglasögon. Det finns många spännande styles, och denna modell är ju rent av fantastisk! Om du undrar hur tricket att se fixad ut på en sekund: Här är svaret. Mer info – köp här (länk till Holzweiler). 

Perfekt armyjacka från Arket

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).

Skinnjackan har gjort en resa från rebellplagg till var mans och kvinnas garderob – armyjackan håller just nu på att färdas på en liknande seglats. Kort sagt: En armyjacka ska du äga och det här är ett av de bästa exemplaren du hittar just nu. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Dramatisk topp med axelvaddar från Cos

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Cos).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Cos).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Cos).

Väldigt elegant överdel som snart sålt slut - skynda, skynda! Ger en powersilhuett och samtidigt snyggt avslappnat ”häng” till både kjolar och byxor, uppkätt och nedklätt. Älskar! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Wow-kjol med böljande skärning från H&M

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till H&M).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till H&M).

Sprundet fram och den vackra, mjukt formade skärningen gör den här kjolen i följsamt satin till något alldeles extra. Den dekorativa detaljen lägger man märke till och gör kjolen speciell. Mer info – köp här (länk till H&M). 

Céline-inspirerade sandaletter från Arket

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Arket).

Jag får stora ”Céline under Phoebe Philo”-vibbar av de här skorna – och det är mycket, mycket positivt. Så elegant design med den böljande remmen över foten – de knyter an till kjolens design. Bekväm och smickrande klack också.  Dessa små underverk finns även i trendigt grönt. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Chefredaktören: ”Tjusig i svart och off white: 5 köp som tar dig dit”

Chefredaktören: ”Lyxigt orange med blänkande svart i fem köp”

Chefredaktören: ”Vårfräschör i fem köp”