Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”De trendigaste bootsen har vida skaft – här är mina favoriter!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Oavsett vilken typ av stövlett eller stövlar jag bär så vill jag ha vida skaft. På det sättet får jag ner även vida byxor i stövlarna och får rätt silhuett för hösten.

 

1. Stövletter med vida skaft från Arket

Jag tycker den här höjden på stövel är så snygg – de slutar en bit upp på vaden, och dess skaft är perfekta att stoppa in byxor i. Ger en cool parisienne look med rätt ”häng”. Dessutom riktigt bra till kjol har jag märkt av egen erfarenhet. 

Stövletter av läder från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket)

Stövletter från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stövletterna.Stövletter från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stövletterna.Stövletter från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stövletterna.
Stövletter från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stövletterna.

2. Cowboyboots från Isabel Marant

Ett par cowboystövlar bör finnas i varje garderob – den här stöveln med bra höjd, fint skinn och härlig vidd i skaftet är förmodligen de bästa på marknaden just nu. Mer info – köp här (länk till Wakakuu). 

3. Ridstövel från Totême

Totême är vassa på skor och stövlar. Ridstöveln är den senaste i raden av habegärliga boots från dem, med bra vidd i skaftet. Och har du en budget en bit under Hermès så är det här ett superalternativ. Riktigt snygga varje-dag-boots. Mer info - köp här (länk till Totême). 

5. Chunky stövel från H&M

Den här typen av boots är ju omåttligt populära och jag gillar mina höga – och med ett vidare skaft så jag får lite cool landetlook. Detta är ett fynd! Mer info – köp här (länk till H&M).

Kort ankelboot med vidd i skaftet från Arket

En kort variant som är ursnygg till kjol och som också ”hakar i” byxorna på ett nonchalant elegant sätt. Älskar dem! Mer info – köp här (länk till Arket). 

6. Perfekta ”cool shoes” från Bettina Vermillon x Emili Sindlev

Nej, jag vet, de är inte för alla – men jag älskar dem! Grönt är min favoritfärg denna höst och jag tycker de här bootsen har allt. Det ska sägas: De finns i andra färger, bland dem svart vilket också är superfint. Mer info – köp här (länk till Bettina Vermillon). 

LÄS ÄVEN Danska influencern Emili Sindlev om sitt fantastiska hår och hy

LÄS ÄVEN Höstens bästa gummistövlar (regn- och stilsäkra!)

LÄS ÄVEN Vintermode 2021: vinterskor som håller både stilen och värmen