Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Jonnas 5 vårköp den här veckan andas vår och ledighet!Jonnas 5 vårköp den här veckan andas vår och ledighet!Jonnas 5 vårköp den här veckan andas vår och ledighet!
Jonnas 5 vårköp den här veckan andas vår och ledighet!

Chefredaktören: ”5 köp till vårfräsch i neutrala färger”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Nya trendjeans, perfekt t-shirt och en drömjacka i neutrala färger som jag matchar med öppna skor och en väska som syns men ger en naturlig touch till min perfekta vardagsklädsel.

Perfekt ljus jacka från Arket. 

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).

Älskar, älskar, älskar den här jackmodellen som kombinerar tjusigt med sportigt. Ger exakt den där avslappnade elegansen jag är ute efter. Mer info, köp här (länk till Arket). 

T-shirt i den där ljuvligt naturliga färgen från Carin Wester

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Åhléns).

T-shirt i den där perfekta färgen i mjuk, matig kvalitet med lyster. Det här är en av de bästa färger en t-shirt kan ha. Mer info, köp här (länk till Åhléns). 

Stråväska i trendmodell som sticker ut från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Arket).

En virkat väska som lyckas kombinera känslan av boho, av dressat och av trend. Vilken trippelsnygging! Jag gillar verkligen materialet och det faktum att remmarna i svart bryter av. Mer info, köp här (länk till Arket)

Våriga trendjeans från Filippa K

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Filippa K).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Filippa K).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Filippa K).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till Filippa K).

Modellen heter Kay och är min favorit just nu med sin höga midja och lite korta ben (men inte sååå korta). Benen är lösa och smalnar något, helt perfekt. Och färgen! Så fin! Mer info, köp här (länk till Filippa K).  

Otroligt budgetkap: Sandaletter från H&M

Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).
Klicka på bilden och kom direkt till produkten (länk till H&M).

Kantig tå, den där perfekta färgen och liksom en ”vadderad” känsla på själva delarna som är över foten. Ja, det blir ju alla rätt. Klacken är bred och härlig, och materialet är läderimitation. Priset är 299 kr, inte klokt! Mer info, köp här (länk till H&M).  

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Trendig minikjol- och sneakers-look i fem köp”

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Linne-set med lyxiga accessoarer”

LÄS OCKSÅ Chefredaktören: ”Från dag till kväll i ’hot pink’ med smarta accessoarer”