Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Varmt klädd – men snygg i läder och statementörhänge”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag inleder året i rejält varma kläder – avskyr att frysa! – men känner mig ändå välklädd genom att styla med läder och statementörhänge.

Guldfärgat statementörhänge från Nootka

Det är smyckena man får förlita sig på just nu när det är kallt och man måste klä sig därefter. Men smyckena behöver inte vara bas – tvärtom är det här som du kan lyfta en basoutfit så den blir något extra! Älskar dessa örhängen från Nootka, enkla och effektfulla på samma gång. Mer info – köp här (länk till Nootka). 

Shearlingjacka från Dagmar

Shearlingjackan håller i detta nu på att göra samma resa som bikerjackan gjorde för tio år sedan: Från att ha varit ett plagg hos bara några få till att bli ett plagg som tillhör basgarderoben. Mer info – köp här (länk till House of Dagmar). 

Stickad trendklänning från H&M

Jag älskar fortfarande den stickade klänningen. När det är vinter är det här det absolut bästa plagget som både är varmt, bekvämt och – faktiskt – extremt stylish. Vanligtvis bär jag den som den är med ett par bra skor eller stövlar, men nu har jag hittat det perfekta plagget att styla den med (se nedan). Oavsett vilket: Ett riktigt bra plagg. Mer info – köp här (länk till H&M).  

Cool skinnväst från Cos

Så glad jag blev när jag hittade den här! Jag kommer nog sällan bära den stängd som på bilden (jo kanske som värmande mellanlager under en kappa eller trench när tempen biter) – utan snarare öppen (eller något öppen). Den har så bra häng över axlarna och kommer att ge den där franska looken jag gillar. Mer info – köp här (länk till Cos).  

Drömkängor från Louis Vuitton

Jag har en softspot för skor från Louis Vuitton, och de här kängorna tycker jag är 100 procent drömsko! Så otroligt fin färg, och gillar hur logon smälter in i denna, och även att den är groteskt stor. Gör allt snyggare, jag lovar. Mer info – köp här (länk till Louis Vuitton). 

LÄS ÄVEN Chefredaktören shoppar: ”Elegant krämigt med råa detaljer”

LÄS ÄVEN Modechefen: ”Så stylar jag sidenpyjamasen à la Chanel”

LÄS ÄVEN Fluffiga och stilsäkra tofflor att bära både inne och ute