Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Vårsnygg look med eleganta klassiker som alla har det lilla extra!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag är ett stort fan av plisserat – klassiskt skurna plagg med den strukturen är ett så elegant sätt att göra din look speciell. Och väskan … Jag saknar nästan ord. Modegodis på högsta nivå!

 Kort trenchcoat från Arket

Klicka på bilden och kom direkt till trenchcoatenKlicka på bilden och kom direkt till trenchcoatenKlicka på bilden och kom direkt till trenchcoaten
Klicka på bilden och kom direkt till trenchcoaten

Jag älskar den här typen av jackor – med just den här längden (smickrande och skön) och volymen. Att göra en kort version av trench (ja, den finns även i beige, jag vill gärna äga båda färgställningarna tack!) är ett snilledrag och förenar två av mina modekärlekar: just trenchcoaten och den lite längre jackan. Drömvårjacka! Mer info – köp här (länk till Arket).  

Tips! Här hittar du vårens snyggaste klassiska trenchcoats!

Plisserad topp från Marqet Stockh lm Studio 

Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Klicka på bilden och kom direkt till toppen.
Klicka på bilden och kom direkt till toppen.

Det är bara personliga favoritplagg på listan idag. Jag är fullkomligt tokig i plisserat! Det tillför en klassisk modell, som den här toppen, något otroligt elegant. Mitt trick är att jag alltid köper en större storlek (gärna största!), då jag tycker det är snyggt om den är rätt stor och man kan stoppa in den lite i linningen och få en cool silhuett. Sedan måste jag säga att den här färgen (den finns i fler färger ska sägas) är väldigt elegant! Mer info – köp här (länk till MQ Marqet).

Plisserad kjol från Busnel

Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.
Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.

Plisserat som sagt, det är något jag tycker mycket om. En plisserad kjol i klassisk modell och av bra kvalitet är något som jag tycker bör finnas i varje garderob – med en skinnjacka blir den coolt fransk, med en kavaj elegantare och bär du den med en enkel t-shirt blir det ett fint bryt och mer vardagssnyggt. Det här klockrena exemplaret från Busnel finns i flera färger, jag gillar alla! Mer info - köp här (länk till Busnel). 

Rosa lyxväska från Bottega Veneta

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Wow, wow, wow! Vilken karamell till väska, jag kan inte titta mig mätt på den. Den vridna formen, rosa färgen … Denna väska från vrålheta Bottega Veneta måste jag klassa som förstklassigt modegodis av den härligaste sorten. Mer info – köp här (länk till Matches Fashion). 

Eleganta skor från Mango

Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Klicka på bilden och kom direkt till skorna.
Klicka på bilden och kom direkt till skorna.

Jag är, som du märker, mycket förtjust i intressanta strukturer just nu. De här skorna kombinerar en minimalistisk beige färg med en bekväm och snygg platt sko – men med en rakt avskuren sula (snyggt!) och knyt fram. Jag använder dessa inne tills vädret tillåter att jag bär dem ute. Längtar! Mer info – köp här (länk till Mango). 

LÄS ÄVEN Se hur Jonna tolkar vårens powerbyxa med trencoat och klack!