Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktörens 5 köp just nu (inklusive det perfekta röda läppstiftet)

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Än är det inte dags för vårfärger och jag travar fram över gatorna i bekväma stövlar och chic klassisk klänning med lite punkenergi. Plus: Det perfekta röda läppstiftet!

Stickad rutig klänning från H&M

Stickad klänning från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Stickad klänning från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Stickad klänning från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Stickad klänning från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.

Vilket drömplagg – går att använda såväl som klänning eller längre tröja, mjuk och så den klassiska röda och svarta rutan som är såväl klassisk som lite punkig. Jag älskar raka klänningar dessutom, så bekvämt. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Grov stövel från Arket

Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.
Stövel från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till stöveln.

En grov känga, eller som här, en stövel finns väl i varje kvinnas skogarderob numera. Inte? Då är det kanske dags. Så bekvämt, praktiskt och modehett. Mer info och köp här (länk till Arket).  

Klassisk clutch i läder från Cos

Clutch från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Clutch från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Clutch från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Clutch från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

En clutch i lite grövre skinn stramar upp den här looken något och gör den mer elegant, vilket är kontrasten jag behöver. Jag tycker mycket om både modellen och skinnet – som även finns i en orangeröd version (även den mycket fin!). Mer info och köp här (länk till Cos)

Örhänge med pärla från Sophie Bille Brahe

Örhänge från Sophie Bille Brahe. Klicka på bilden och kom direkt till smycket.Örhänge från Sophie Bille Brahe. Klicka på bilden och kom direkt till smycket.Örhänge från Sophie Bille Brahe. Klicka på bilden och kom direkt till smycket.
Örhänge från Sophie Bille Brahe. Klicka på bilden och kom direkt till smycket.

Det här örhänget har jag varit kär i under flera år. Jag älskar hur det ser ut som en elegant piercing. Örhänget är i 14 karat guld med en skinande Akoya-pärla på den ena sidan och en mindre guldkula, som fungerar som lås, på den andra. Kan bäras åt båda hållen. En smyckeklassiker som ger den här looken både elegans och punkig zest! Mer info och köp här (länk till Wakakuu)

Läppstift i färgen Trafalgar från Dior

Läppstift från Dior. Klicka på bilden och kom direkt till läppstiftet.Läppstift från Dior. Klicka på bilden och kom direkt till läppstiftet.Läppstift från Dior. Klicka på bilden och kom direkt till läppstiftet.
Läppstift från Dior. Klicka på bilden och kom direkt till läppstiftet.

Detta är mitt favoritläppstift alla kategorier i färgen rött - färgen Trafalgar från Dior. Ett tips om du inte hittat ”din” röda nyans: Testa ett rött läppstift som drar lite, lite åt orange – som det här. Det passar de allra flesta i. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS ÄVEN: Tennisarmband – 8 snygga och trendiga armband som passar alla tillfällen