Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktörens budgetkap: ”Avslappnad chic shorts-och-skjorta-look – inget kostar mer än 450 kr!”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut köp som har alla rätt.

Äntligen sommarvärme (i alla fall där jag bor) – dags att klicka hem sommarens shorts, skjorta, hatt och sandaler! Jag är sugen på linne och rosa, och det märks på in shoppinglista.


Stor stråhatt från Cos.Stor stråhatt från Cos.Stor stråhatt från Cos.
Stor stråhatt från Cos.

Den stora stråhatten är en modern klassiker som gör varje outfit oerhört chic och dessutom är det den snyggaste spf du kan hitta. Underbar! Mer info – köp här (länk till Cos). 

Linneskjorta i härligt rosa från Kappahl

Rosa linneskjorta från Kappahl.Rosa linneskjorta från Kappahl.Rosa linneskjorta från Kappahl.
Rosa linneskjorta från Kappahl.

Jag är oerhört sugen på rosa just nu – och även på linne (som du ser här också, och även Kronprinsessan är inne på denna linje som du ser här) – så varför inte kombinera de två? Den här skjortan är så fin, och blir en fin kompis mot solkysst hud. Mer info - köp här (länk till Kappahl). 

Trendigt kristallhalsband från Pilgrim

Kristallhalsband med citrin från Pilgrim.Kristallhalsband med citrin från Pilgrim.Kristallhalsband med citrin från Pilgrim.
Kristallhalsband med citrin från Pilgrim.

Det är så trendigt med kristaller just nu – läs bara här! – och jag väljer en vackert formad bit, gul citrin på detta guldpläterande halsband. Den gyllene stenen sägs ge styrka, skydd och ökat självförtroende! Mer info – köp här (länk till Åhléns).  

Supersnygga vita shorts från H&M

Korta vävda vita shorts från H&M med hög midja.Korta vävda vita shorts från H&M med hög midja.Korta vävda vita shorts från H&M med hög midja.
Korta vävda vita shorts från H&M med hög midja.

Passformen på dessa shortsen, i vävd lin- och viskosblandning, är toppen och jag vill verkligen ha dem i min garderob. Shortsen har hög midja med lagda veck fram och raka ben med pressveck. Så chica! Mer info – köp här (länk till H&M). 

Jobbade trendiga flip flops från Tamaris

Fin flipflop med scarfdetaljFin flipflop med scarfdetaljFin flipflop med scarfdetalj
Fin flipflop med scarfdetalj

Den lite mer jobbade flipflop-skon är en av de trendigaste denna sommar. Jag gillar det här paret skarpt – med scarfdetalj och jobbad läderrem. Riktigt bra kap! Mer info – köp här (länk till Ellos). 

LÄS ÄVEN Linnesommar! Här är 10 snygga plagg i linne vi gärna klickar hem just nu