Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”After ski-chic med budgetoverall”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Sportlovet närmar sig och det är dags att planera för åtminstone en eftermiddag på after skin. Helst tar jag en tur till alperna i en otroligt snygg budgetoverall med maxade accessoarer.

Fuskpälsmössa från Cos

Jag har alltid velat ha en sådan här mössa, och nu har jag äntligen hittat en skön och så stilren som jag vill ha till min helsvarta after ski-look. Mer info – köp här (länk till Cos).  

Svart glansig quiltad overall från H&M

Finns den här overallen på riktigt?! DRÖM! Det hoppade till inom mig när jag plötsligt ramlade över den här f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a skidoverallen – i och för sig kankse mer lämpad för after ski än svenskt febrauriväder. Och i alperna skulle den fungera utmärkt. Och kankse i Åre över påsk också. Framföallt kan jag ha den i stan på promenader och till och med på fest lite lagom öppen med något snyggt under. Mer info – köp här (länk till H&M).  

 

Lyxig midjeväska från Chanel

Nu när jag sparat så mycket på min budgetoverall kankse – kankse – jag har råd att investera i den där midjeväskan från Chanel som skulle piffa upp overallen något så oerhört. Och inte bara den – utan även jeansen, svarta byxan, kappan, minikjolen, maxikjoeln … Ja, säg, vad skulle inte bli snyggare med den här kring midjan? Svar: Ingenting. Mer info – köp här (länk till Chanel). 

Härliga och eleganta vinterboots från Tretorn

Vinterskor är inte lätt. Antingen är de varma och har en del estetiskt att önska eller så är de snygga, men för kalla. Jag tror jag hittat det gyllene krysset: Varm. torr OCH snygg i de här! Intresserad? Skynda dig, storlekarna börjar bli utplockade. Mer info – köp här (länk till Arket). 

Stilrena tumvantar som kanske passar bättre att bära till after skin än i backen, eller på promentaden när det inte är alltför kallt. Supersnygga! Mer info – köp här (länk till Åhléns).   

LÄS ÄVEN Modechefen: ”3 vadderade byxor som hjälper mig att hålla båda värmen och stilen i backen.”

LÄS ÄVEN 3 gånger Victoria givit en feminin touch till basgarderoben den senaste veckan (och här shoppar du plaggen)

LÄS ÄVEN Moderedaktören: ”3 vårkavajer till budgetpris – som ser dyrare ut än vad de är!”