Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chunky boots – de enda skorna du behöver den här säsongen

Med säsongens trendsäkra, rediga sulor behöver du inte oroa dig för oväntade halkolyckor eller dåligt väder. Chunky boots med traktorsula ger dessutom en ballare stil på direkten – vare sig du bär dem till klänningen, kappan eller jeans. 

Chunky boots i vegetabiliskt garvat läder från Arket 

Chunky boots från Arket.

Boots med rediga sulor som är gjorda i vegetabiliskt garvat läder. Elastisk ”strumpa” runt ankeln gör dessa skor smidiga att ta av och på. Mer info och köp här (länk till Arket). 

Ekotipset! Vegetabiliskt garvat läder, eller kromfritt som det även kallas, har behandlats med bark i stället för med tungmetallen krom – vilket gör det till ett mer ekovänligt val. 

Chunky boots med traktorsula från Apair

Boots med hög plattform och rejäl traktorsula. Gjorda i 100% läder och gummi och med elastiska sidor och hällor. Mer info och köp här (länk till Boozt).

Stylingtips! De grova kängorna kontrasteras fint mot mjukare plagg som den korta volangklänningen eller kostymbyxorna (som gärna får stylas instoppade i skorna!)

Halvhöga chelseaboots från Ganni

Halvhöga chelseaboots i matt skinn med grova, räfflade gummisulor samt tåhätta i gummi. Dras på med draghälla baktill och framtill. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).

Ankelhöga chelseaboots från H&M

Ankelhöga boots i läderimitation med förstärkt tåkappa. Bootsen har ankelhögt skaft med resår i sidorna och hälla bak. Ett budgetkap från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M).

Höga traktorboots från Vagabond 

Boots med traktorsula från Vagabond.

Höga boots i skinn med snygg effekt på baksidan. Rejäla sulor och resor i sidorna och smarta hällor bak. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

Chunky boots med klack från Agnes Cecilia 

Chunky boots från Agnes Cecilia.

Visst kan man ha en liten klack på sina traktorboots! Här är en variant i skinn med extra högt skaft, elastiska sidor och hällor. Mer info och köp här (länk till Ellos).

Låga boots från Tommy Hilfiger

Låga boots i läder med en rejäl sula. Kängan har sömdetaljer i kontrasterande färg i överkant och logga vid hälen på yttersidan. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

Höga chelseaboots från Cos 

Höga boots i 100 % skinn med extra mycket elastisk resår, passande om du har svårt att komma i och ur höga boots. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Cos).

LÄS MER: Vintermode 2021: vinterskor som håller både stilen och värmen

LÄS MER: Möt kylan i säsongens snyggaste stövlar – här är Damernas Världs 9 favoriter 

LÄS MER: DV:s modeexperter – Tre trendsäkrade jobbstilar att bära i vinter