Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

CLARA LIDSTRÖM: På min önskelista...

Damernas.se fortsätter jakten på önskelistor! Nästa person att avslöja sin önskelista är skribenten, fotografen och pysselexperten Clara Lidström, mer känd som Underbaraclara. För Damernas.se berättar hon vad hon önskar sig och hur hon kommer fira julen. 

Läs gärna även vad Frida Fahrman, Emily Dahl, Emma Wiklund , Ebba von Sydow önskar sig!

Hur kommer du att fira jul?- Jag ska fira jul med min mans familj för första gången. Det ska bli jätteroligt för jag är en riktig julnörd och min mans mormor har de galnaste julborden. 40-50 rätter, hälften anpassade för vegetarianer och så mycket kakor man bara kan klämma i sig. 

Vad ser du mest fram emot med julen?- Min son firar sin första jul och jag längtar så mycket efter att han ska få se tomten, öppna klappar och vara med massor av släkt som kan roa honom så att jag får ligga i soffan och lösa lite korsord.

Vad önskar du dig i jul?- Hårinpackning från Kerastase. Världens bästa, men lite dyr för att jag ska unna mig den. - En keramisk locktåg, vilken som helst. Har bara en gammal skruttig variant och just nu är jag galen i att locka upp luggen och topparna.
- En Iphone 4 blir min julklapp till mig själv. Jag har en gammal sony ericsson med säkert sju år på nacken. Det funkar inte längre!
- Presentkort på en resa. Det behöver inte vara långt borta. Bara resa iväg någonstans utan internet, spela sällskapsspel och vila. Det längtar jag efter.
- En get att ge bort, från hjälporganisationen ActionAid. Genom att jag ger bort en dräktig get till en fattig familj i Mocambique kan familjen få näringsrik mjölk och sälja resten vidare och tjäna lite pengar. Hjälp till självhjälp. Gåvointyget är perfekt att ge till den som redan har allt.

LÄS ÄVEN: THERÈSE HALLBERG: På min önskelista...EMILIA DE PORET: På min önskelista...MARTINA BONNIER: På min önskelista...EMMA SUNDH: På min önskelista...MARCELLA MRAVEC: På min önskelista ...EBBA VON SYDOW: På min önskelista ...EMMA WIKLUND: På min önskelista...EMILY DAHL: På min önskelistaFRIDA FAHRMAN: På min önskelista...