Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

COCA-COLA x KARL LAGERFELD

Han sätter sin stilfulla touch på kreationer signerade Fendi, Chanel och sitt eget märke Karl Lagerfeld. Och när han inte designar kläder, så dyker hans karaktäristiska nuna upp på så väl väskor, som broscher och till och med tehållare. Karl Lagerfeld är överallt. Hela tiden. 

Han har varit inblandad i så många designsamarbeten under de senaste åren att det är svårt att hitta saker han INTE varit inblandad i ...
Bara här i Sverige har han samarbetat med modekedjan H&M, har designat kostymerna till föreställningen Altro Canto som visas på Kungliga operan i höst och är även aktuell med ett samarbetet tillsammans med Orrefors senare i vår.

Förutom detta är han nu aktuell med ett andra samarbete med Coca-Cola Light, där han har designat tre exklusiva flaskor i aluminium under namnet "Coca-Cola light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld". Detta är en fortsättning på Karl Lagerfelds samarbete med läskföretaget 2010. 

Flaskorna kommer i limiterad upplaga och är numererade. Tyvärr kommer inte  "Coca-Cola light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld" säljas i Sverige, men du kan skeppa hem exemplar från bland annat Colette.fr