Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Columbine Smilles stilhemligheter

Hon driver den omåttligt populära modebloggen Columbine.freshnet.se och är även moderedaktör på DV:s systertidning Styleby. Columbine Smille är en av Sveriges mest stilsäkra kvinnor, och för Damernas Värld berättar hon sina stilhemligheter. Hur beskriver du din stil?- Färgrik, påklädd men feminin. Folk säger att man ska plocka bort en grej i sin klädsel innan man går ut, men det är inte så jag jobbar. Jag slänger hellre på mig något extra. Lager på lager är alltid bra.

Vilket plagg är typiskt du?- Spexiga ytterplagg, har jag hur många som helst. Just ytterplagg kan förändra en silhuett och addera det lilla extra.

Vilken accessoarer lämnar du aldrig hemmet utan?Min klocka och mitt guldarmband följer mig vart jag än går.

När ”uppfann” du din stil?- För mig handlar det om att anpassa trender till min stil och inte tvärtom. Det är kul med förändring, vilket är en stor del av vad mode handlar om, men jag väljer de trender som passar mig, det som känns jag. I slutändan handlar det om en känsla.

Vad kan du inte ha för många av i din garderob?- Skor! Jag älskar skorVilket är ditt bästa köp?- Oj, svårt! Jag tenderar att köpa ganska speciella plagg när jag väl satsar på något dyrt och är inte tjejen som köper en kashmirtröja från Marni eller en T-shirt från Filippa K, då går jag hellre till någon utav budgetkedjorna. Jag vet att man egentligen borde göra tvärtom och verkligen satsa på kvalité när det kommer till basplagg men det är inte riktigt så jag funkar. Jag får väl säga min bomberjacka i silver från Isabel Marant. Blir glad varje gång jag ser den!Vad är ditt bästa stiltips?- Så klyshigt men ett par höga klackar är alltid rätt. Jag skulle aldrig gå på ett möte utan ett par klackar, för mig osar det powerwoman. Dock måste man kunna gå i dem men övning ger färdighet!

Vems stil skulle du vilja veta mer om? Tyck till!