Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

COS öppnar (äntligen) i Sverige

Som vi har undrat, spekulerat och förvirrat frågat oss "när?". Men nu är stunden kommen. Den svenskägda modekedjan COS öppnar på hemmaplan!
- Det tog lång tid för att vi ville hitta rätt lokal, med rätt läge, och till slut så hittade vi den här lokalen, på Biblioteksgatan i Stockholm, säger Karin Gustafsson, chefsdesigner på COS dam.

Det är på fredag den 20 maj 2011, som portarna slår upp till H&M-ägda konceptet COS, Collection of style, på Biblioteksgatan i Stockholm.
Och butiken blir stor. Faktiskt den största COS-butiken i världen. Två plan fördelade på 566 kvadratmeter är inrett i enlighet med märkets design - modernt, naturligt och tidlöst.
Inledningsvis kommer 2011 års vår- och sommarkollektion trängas på butikens galgar och tillsammans erbjuda COS kompletta sortiment, med dam-, herr- och barnplagg.

COS kreationer är högt älskade, och butiken har varit ett givet semestermål för modeintresserade på Europa-semester. Anledningen? Enkla snitt, spännande detaljer och underbara material.  
- COS kläder är tidlösa, och för oss är det viktigt hur kläderna känns, både på utsidan och insidan, säger Karin Gustafsson.