Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Damernas.se nominerade till Tidskriftspriset

Du har väl inte missat den fina nomineringensmedaljen som hängt här på Damernas.se de senaste dagarna. Damernas.se är nämligen nominerade till Tidskriftspriset i kategorin Digitala Medier. Det ni!
Förra året tog Damernas Värld och DV Mode hem de prestigefyllda priserna Årets Tidskrift och Årets Oneshot. Och nu är det alltså dags igen.

"Damernas Värld har överfört sin identitet till webben utan att fastna i mallar. En bildskön fullmatad modesajt som talar målgruppens språk." - Sveriges Tidskrifter

– Vi har satsat mycket på Damernas.se under detta år och den här nomineringen är ett kvitto på att det gett resultat. Damernas.se har 60 procent fler läsare nu jämfört med samma period förra året och vi lovar att fortsätta satsa och vara Sveriges bästa modemagasin på nätet, säger Robert Brännström, publisher på Bonnier Tidskrifter.

Inte nog med denna fina nominering, Damernas Världs annonssäljare Johanna Källström är nominerad i kategorin Årets Annonssäljare! Nu väntar vi med spänning på den 7 november då galan kommer att gå av stapeln. Håll tummarna!