Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: IBL

Damernas Värld öppnar pop-up shop i The Lobby – kom och shoppa med oss!

Events, tävlingar och ny spännande shopping är att vänta när Damernas Värld och Styleby öppnar en pop-up shop på The Lobby i centrala Stockholm. Scrolla ned för att läsa mer om det två månader långa samarbetet som kickar igång under Stockholm Fashion Week!

Under två månader, med start den 27 augusti, kommer flera internationella modevarumärken att lanseras på den svenska marknaden och ett flertal event inom mode, design och skönhet att arrangeras av Damernas Värld och Styleby på 

The Lobby.

Stockholm Fashion Week, som når sin kulmen den 28-30 augusti, är en av höstens stora höjdpunkter. Modeveckan utgör även startskottet för Damernas Världs och Stylebys närvaro i The Lobby. Från den 27 augusti och två månader framåt kommer modemagasinen att finnas på plats i The Lobby, och under samma period gör flera internationella märken inom mode, design och lifestyle entré på den svenska marknaden.

– The Lobby är ett intressant koncept i Stockholm som modeintresserade har koll på, och det är ett bra sätt att erbjuda spännande märken en möjlighet att träffa sina kunder – samtidigt som vi kan skapa upplevelser och innehåll i ytterligare en form på en snygg och tillgänglig yta mitt i stan, säger Martina Bonnier, chefredaktör för Damernas Värld.

På den yta som Damernas Värld och Styleby står värdar för kommer magasinen att levandegöras på olika sätt. Här kan kunder både träffa och handla av flera av de mode- och livsstilsvarumärken som syns i magasinen, ta del av modeexpertis genom seminarier och event samt träffa flera av magasinens influencers. Under perioden kommer bland annat smygläsningar, kundkvällar och meet the designer-event att arrangeras.

– Vi tittar alltid på nya plattformar för vårt innehåll, och ser The Lobby som en spännande förlängning av vårt magasin. Det känns jätteroligt att låta Damernas Värld och Styleby vara pionjärer när det gäller att testa ett handelskoncept där våra läsare kan möta oss på ett helt nytt sätt, säger Jonna Bergh, chefredaktör för Styleby.

Ett axplock av de varumärken som kommer att finnas på Damernas Världs samt Stylebys yta i The Lobby är: Anthon Wallon, Blanche, Bukvy, Orlando Maroquinier samt Milani Cosmetics.