Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Denise Rudberg: Fuskstädande peoplewatch:er!

Författaren Denise Rudberg har flyttat in på Damernas.se och vår ny bloggare! Flitig bloggare är en underdrift när man talar om Denise, hon fullkomligt sprutar ur sig blogginlägg om sin vardag. En vardag som innehåller allt från brunch med vännerna, träning, nya bokprojektet, fuskstädning och så klart, Denises favoritintresse: Peoplewatching ...

Du har börjat blogga på Damernas.se, vad kommer vi få läsa om?- Frukost, lunch och middag. Följa med mig till kontoret där nya böcker skrivs. Gå på fest och på möten. Träffa vänner och våndas över livets härligheter. 

Du är en riktig superbloggare, som bloggar flera gånger per dag, hur hinner du med? - Jag hinner inte med, det är ett av mina problem. Men jag tror att arbete föder arbete. Jag blir kreativ av att jobba. Dessutom är jag numera väldigt noga med att röra ordentligt på mig. Springer en hel del och går på gym, det hjälper. 

Hur ser en dag ut i ditt liv?- Frukost på något av mina favoritbagerier. Promenad till kontoret. Skriva, skriva, skriva. Lunch på stan, ofta i kombination med något möte. Skriva, skriva, skriva. Hämtning av barn. Tränar gör jag innan före eller efter, men oftast en gång per dag. 

Ditt yrke är författare, vad jobbar du på för projekt nu?- Jag håller på och försöker avsluta min nya deckare som ska heta "Två gånger är en vana". Därefter är det dags för ny ungdomsbok samt en del andra spännande projekt. Samtidigt med allt detta drar även lanseringen av nästa bok i gång och det blir en massa intervjuer och plåtningar. 

Vad har du för intressen? - Peoplewatching, jag älskar att studera människor. 

Har du någon hemlig skill? - Jag är helt fantastiskt duktig på att fuskstäda. Att på några få minuter få en lägenhet i kaos att se tiptop ut genom att knöla in allt skräp på undangömda ställen. Problemen uppstår när man sedan behöver något från de där högarna eller om någon råkar öppna garderobsdörren ...

Missa inte Denise Rudbergs blogg: Denise Rudbergs Everyday Style 

Vad gör du helst en fredagskväll?- Jag har två lägen. Antingen en bit rött kött och ett glas Amarone samt en påse snask, med skönt slappande i soffan (jag brukar somna strax efter klockan nio ...). Alternativ två är en lång och skön middag på PA & Co (min favoritkrog i Stockholm) tillsammans med goda vänner. 

Var hittar man dig en söndagseftermiddag? - Förmodligen på kontoret ... tyvärr. Annars ute på Djurgården. Och gärna en sen brunch på Saturnus på Eriksbergsgatan. 

Favoritdesigner? - Tom Ford!

Favoritplats? - Djurgården. 

Fortsätt meningen: Kan inte leva utan ...- Kaffe! Älskar kaffe! Ja, och så mina barn. Kan du beskriva din stil?- Tillgänglig men ändå mystisk ... Haha! Nej, har nog tyvärr ingen direkt stil. Det skiftar efter humör. 

Har du några hemliga laster? - Småsnask. Utan urskillning, älskar Seven Elevens smågodis. Enda kriteriet är att det är färskt. 

Vad drömmer du om just nu?- Att min bok ska bli klar. Och så drömmer jag våta drömmar om att få ligga platt i solen. Är ordentligt trött efter den här vintern. 

Missa inte Denise Rubergs blogg: Denise Rubergs Everyday Style