Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

DV-redaktören: Peppiga träningstights för nya säsongen

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: snygga, sköna och peppiga träningstights utvalda av DV:s redaktör Nina Hampusson.

Ett par snygga och bekväma träningstights kan faktiskt ta fyspasset eller löpturen till nya höjder. Det blir liksom en extra boost när man har ”snabba” kläder på sig. Här är mina tre grymmaste tips på träningstights som ger dig stil och funktion under alla veckans pass

 

Snabba träningstights från Casall

Träningstights från Casall.Träningstights från Casall.Träningstights från Casall.
Träningstights från Casall.

Mönstrade tights från Casall, med hög midja som gör dem squat-proof (ett måste för alla mina träningsbyxor). Lyfter garanterat passet i både ute- och innegymmet i vår. Mer info och köp här (länk till Casall). 

Mönstrade träningstights, Röhnisch

Träningstights från Röhnisch.Träningstights från Röhnisch.Träningstights från Röhnisch.
Träningstights från Röhnisch.

Looken är inte allt – men ganska mycket ändå va? Jag kommer förmodligen aldrig att se snabbare ut än i de här tightsen från Röhnisch, i härligt mönster. Dessutom är de bekväma med hög midja, ficka bak och i återvunnet material som andas och gör träningen behaglig. Mer info och köp här (länk till Röhnisch).  

LÄS MER: DV-redaktören: Tre par löparskor som får höstens träning att hända

Proffsiga löpartights från Nike

Träningstights från Nike.Träningstights från Nike.Träningstights från Nike.
Träningstights från Nike.

När jag springer eller åker inlines är det superviktigt för mig att ha svala, bekväma tights – med fickor. Vart ska jag annars göra av telefonen? De här snygga tightsen från Nike har flera lättåtkomliga fickor som gör dem helt perfekta. Extra plus för reflexmönstret som gör att jag syns bra under kvällspassen. Mer info och köp här (länk till Nike). 

LÄS MER: Träningskläder för den nya säsongen – snygga och bekväma 

LÄS MER: Löparskor dam – med funktion och look