Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

DV-redaktören: Tre par fräscha sneakers jag vill möta våren i

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: Trendsäkra och sköna sneakers att vandra rakt in i våren med – utvalda av DV:s redaktör Nina Hampusson

För mig finns inget som ger mer vårkänslor i garderoben än ett par nya, fräscha sneakers – gärna i ljusa färger. I år finns det mer att välja på än någonsin, så jag har valt ut tre favoriter som garanterar en skön – och snygg – start på den grönskande säsongen.

Klassiska vita sneakers från & Other Stories

Vita sneakers, & Other Stories.Vita sneakers, & Other Stories.Vita sneakers, & Other Stories.
Vita sneakers, & Other Stories.

Jag är svag för kontrasterande sulor i rågummi, som på den här klassiska vita lädersneakern med rund tå från & Other Stories. För mig blir det inte mer vår än så här. Mer info och köp här (länk till & Other Stories).  

Chunky sneakers från Agnes Cecilia

Sneakers AC Night från Agnes Cecilia.Sneakers AC Night från Agnes Cecilia.Sneakers AC Night från Agnes Cecilia.
Sneakers AC Night från Agnes Cecilia.

Eftersom jag är rätt kort i rocken har jag alltid haft ett gott öga till sneakers med rejäl sula. Som de här ljuvligt rosa från Ellos eget märke Agnes Cecilia i mjuk mocka/skinn och textil med en skön formad innersula. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

Stilren löparsko från Nike

Nike Quest 4 Premium.Nike Quest 4 Premium.Nike Quest 4 Premium.
Nike Quest 4 Premium.

Sköna skor i vardagen är högsta prio för mig, och då är ett par schysta löparskor det allra bästa. Särskilt när de är så snygga som Nike Quest 4 Premium. Skummaterial och bekväm dämpning kombineras med en lätt ovandel som ger säkert stöd. De här skorna kommer jag att gå långt i! Mer info och köp här (länk till Nike).