Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ebba von Sydow tycker till

I morgon smäller det! Då landar Lanvins kollektion för  H&M i butik. Troligen kommer hundratals designsugna kvinnor och män stå och sukta och ladda utanför skyltfönstren för att komma in och få sin beskärda del av kollektionen. 

Någon som kommer att skicka en budbärare att shoppa, är  SVT-journalisten Ebba von Sydow

Damernas.se  har tagit tempen på vad hon tycker om samarbetet, och vad hon själv ska lägga vantarna på

Vad tycker du om samarbete?- För mig är det här ett drömsamarbete, jag har hoppats på Lanvin länge men inte vågar tro att de skulle göra något sådant här. Jag har, liksom så många andra, suktat över de underbara, färgstarka Lanvin-klänningarna man ser på Nathalie Portman, Chloé Sevigny och gänget. En del saker har jag shoppat upp mig på genom åren, några klänningar, väskor och skor. Coola plagg med karaktär som håller säsong efter säsong.  

Vilket plagg tycker du bäst om?- Klänningarna är bäst, utan tvekan.

Vilket är det bästa köpet enligt dig?- Vill du bara ha något litet tycker jag att den lilla partyväskan för 299 kronor är ett fynd. Prisvärd, rolig och den piffar effektivt upp exempelvis den lilla svarta. 

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen?- Tyvärr vet jag redan nu att jag sitter på ett plan till Umeå när kollektionen släpps, annars hade jag nog kanske hängt på låset. Jag får skicka budbärare istället! Jag skulle gärna slå till på ett par klänningar och några smycken.  

SE HELA KOLLEKTIONEN: Lanvin för H&M