Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Fotograf Philip Karlberg AB

Efva Attling-auktion för Läkare utan gränser

Smyckesdesignern Efva Attling är aktuell med en ny kollektion. Imagine Peace heter den och är inspirerad av konstnären Yoko Ono. Med kollektionen vill Attling samla in pengar till den internationella organisationen Läkare utan gränser. En verksamhet som även ligger Yoko Ono varmt om hjärtat. För varje sålt Attling-smycke går 30 procent av intäkterna, till deras arbete med att hjälpa människor som hotas av våld och katastrofer, runt om i världen. 

Efva Attling har utöver den ordinarie kollektionen även specialdesignat ett exemplar av halssmycket Imagine Peace In The Sky för ändamålet. Det unika coutures-mycket är tillverkat i vitt guld och är kantat av diamanter. Smycket är värt omkring 38.000 kronor, men vad det slutligen kommer att säljas för är inte klart än. Det ska nämligen auktioneras ut och alla som vill kan delta. Budgivningen startar på 50 kronor och intäkterna för detta smycke går oavkortat till Läkare utan gränsers arbete. 

Auktionen är redan nu i full gång och avslutas den 10 december 2012. Vill du lägga ett bud så är det den här sidan du bör besöka!