Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Elsa Hosks designsamarbete för Bik Bok – se hela kollektionen här

I våras avslöjades det att supermodellen Elsa Hosk skulle gästdesigna en kollektion för Bik Bok. Nu är de första bilderna på samarbetet här.

Tidigare har profiler som Mary-Kate och Ashley Olsen, Whitney Port, Angelica Blick och Elsa Ekman gjort designsamarbeten med norska Bik Bok. Nu är det alltså Elsa Hosks tur.

Ledorden för Elsas kollektion är "lekfullt och girly". Enligt Elsa själv är plaggen inspirerade av hennes och hennes kompisars stil.

– Jag hade alla mina vänner i åtanke, de har alla grymma men olika klädstilar. Jag har försökt att ta fram ett antal pieces som alla kan gilla, säger Elsa Hosk.

(Psst.. Elsa Hosk x Bik Bok släpper i maj 2018 en andra kollektion, denna gången i sommarens tecken. Du har väl inte missat den?)

LÄS MER: Elsa Hosk avslöjar sina bästa skönhetsknep (och hur hon tränar!)

Kollektionen släpps i september och består av plagg för både vardag och fest. Priserna varierar från 149 kronor till 699 kronor.

– Jag älskar design och jag älskar prisvärt mode. Jag vill att min kollektion ska se exklusiv ut men med en mix av vintage för en mer personlig stil, säger Elsa Hosk.

Bik Bok x Elsa Hosk – se kollektionen här:

Foto: IBL