Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Emilia de Poret: Nhu Duong är ett geni!

Emilia de Poret är ett givet inslag under modeveckan. Denna långa, stilsäkra blondin står framför kameran för Max Factor TV, och rapporterar om det allra senaste varje dag.
För Damernas.se listar hon sina modeveckan-favoriter ...

Bästa kollektionen enligt dig?- Mina favoriter var utan tvekan Altewai.Saome och Nhu Duong. Helt fantastiskt att två så nya designers fullkomligt dominerade modeveckan.

Snyggaste plagg?- En magisk jacka från Altewai.Saome med svarta paljetter och röda detaljer på armarna. Den kan jag bara inte sluta drömma om.

Snyggaste accessoar? - Ett par blå skor från Hope.

Vilken designer överraskade dig mest? Och varför?- Jag hade skyhöga förväntningar på Nhu Duong. Jag visste att det skulle vara en oerhört bra kollektion men jag måste erkänna att jag var helt chockad över HUR bra den var, jag var helt mållös när jag gick därifrån. Hon är ett geni, mer än så behöver jag inte säga.

Bästa stylingen?- Tigervisningen stylad av Robert Rydberg.

Kommer du själv satsa på något av plaggen eller accessoarerna som du såg?- Jag skulle gärna satsa på den gröna metallic kjolen och topp från Nhu Duong och den där magiska jackan från Altewai.Saome

Bäst klädda på modeveckan enligt dig?- Jag gillade Bea Åkerlunds outfits som kändes så lekfulla och coola! Man riktigt längtade efter att se vad hon skulle bära nästa dag.