Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

EMILIA DE PORET: På min önskelista ...

Julen närmar sig i tokfart, tomten står snart och knackar på dörren och flera av oss på Damernas.se har redan smygätit julgröt. VI längtar så in i bomben efter julafton. Med 11 dagar kvar till julafton fortsätter Damernas.se att tjuvkika på olika modepersonligheters önskelistor. I dag presenterar vi Emilia de Porets önskelista. Sångfågeln och modepersonligheten Emilia de Poret berättar för Damernas.se hur och var hon ska fira jul och självklart vad hon vill att tomten ska ha med sig. 

Hur kommer du att fira jul?- Jag kommer fira jul i Verbier med min man, dotter och familj. Det blir firande i dagarna tre då min dotter Electra döps den 23 december, vi firar svensk julafton den 24 och fransk julafton med svärföräldrarna den 25. 

Vad ser du mest fram emot under julen?- Jag är barnsligt förtjust i julen! Jag njuter av alla förberedelser och traditioner. Jag längtar hela året efter att få julbaka, julpynta och inhandla julklappar. 

Vad önskar du dig i jul?- Jag önskar jag kunde få hela vår/sommar kollektionen från Altewai.Saome.
- Precis vad som helst från Goyard (och självklart med "personalisation").
- Den nyligen släppte boken Lady GaGa x Terry Richardson.
- En gigantisk ask choklad från Patrick Roger
- Kanske det jag önskar mest är förmågan att kunna äta hur mycket som helst under julen utan att gå upp i vikt! Men om inte det går så önskar jag mig några timmar med världens bästa PT, Pernilla på Metropolis i Stockholm.
- I min mening borde hörlurar från Molami vara årets julklapp för stilmedvetna musikälskare. De både låter bra och är otroligt snygga.

LÄS ÄVEN: 

MARTINA BONNIER: På min önskelista...EMMA SUNDH: På min önskelista...MARCELLA MRAVEC: På min önskelista ...EBBA VON SYDOW: På min önskelista ...EMMA WIKLUND: På min önskelista...EMILY DAHL: På min önskelistaFRIDA FAHRMAN: På min önskelista...