Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Emilia de Poret slår till på Carin Wester-jacka i höst

Stilsäkra Emilia de Poret rapporterar direkt från Stockholms modevecka genom Max Factor TV. Hon har full koll på modet, trenderna och vilka plagg som är besökarnas favoriter. Men vad hamnar i shoppingpåsen när hon själv får välja? Damernas.se har svaret ...

Bästa kollektionen enligt dig? - Det var överraskande många fina kollektioner denna säsong men jag håller fast vid min favorit Altewai.Saome. Ingen gör skräddat bättre! Jag övervägde under en sekund att plocka ner hela kollektionen i en resväska och bara dra när jag var backstage innan visnigen. 

Snyggaste plagg? - Oj, jag kan omöjligt nämna bara ett. En helt magisk kort klänning med styv kjol som säkerligen var en showpiece från V ave shoe repair, en vit stickad tröja från Dagmar, en vit skjorta med magiska broderier från Altewai.Saome, den omtalade bombarjackan från Carin Wester, den svarta pälsen från Tiger ... Jag vet, jag måste sluta nu men den här listan kan göras riktigt lång!

Snyggaste accessoar?- En clutch från Rodebjer och pannbandet från The Local Firm.

Vilken designer överraskade dig mest? - Dagmar. Total wow effekt. Så kul att de följde upp Guldknappen med en sådan stark och övertygande kollektion.

Bästa stylingen?
- Robert Rydberg är modeveckans magiker, så är det bara. The Local Firm var grym.

Kommer du själv satsa på något av plaggen eller accessoarerna som du såg? - Utan tvekan blir det ett par plagg från Altewai.Saome och sedan slår jag nog till på bombarjackan från Carin Wester och den vita tröjan från Dagmar.

Bäst klädda på modeveckan enligt dig? - Noomi Rapace, utan konkurrens.