Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

EMILY DAHL: På min önskelista

På modeprofilen Frida Fahrmans önskelista stod bland annat en solkräm från Dior. Hon ska nämligen fira jul på en strand. Damernas.se-redaktionen är inte alls avis. Inte alls.  

Damernas.se fortsätter att luska i vad bloggare och modeprofiler önskar sig i julklapp. Näst ut på tur är vår fantastiskt duktiga bloggare Emily Dahl . Hon önskar sig bland annat en väska ...

Vad står på din önskelista i år?- Jag önskar mig mer tid. Det låter kanske himla fånigt, men är det något jag blir galen på så är det att tiden inte räcker till varje dag. Om jag fick en vecka extra på året skulle jag vara ledig, ta min taxvalp under ena armen och min kille under den andra och dra till Fårö på två röda sekunder. 

Om jag inte kan få den extra tiden kan jag även önska mig en petrolblå, vippig kjol och en fin ny väska att matcha med, gärna någon som är rymlig nog att få plats med både kamera och skolböcker i, som Heritage Bayswater Satchel från Mulberry. Någon rolig lins från Lensbaby hade varit fint också, man kan liksom aldrig ha för många kameratillbehör. Slutligen skulle jag vilja önska mig en nu servis, gärna hopplockad på någon loppis, med något fint mönster på. 

Hur kommer du fira jul i år?- Hemma i Stockholm, tillsammans med min kille och vår lilla valp. Veckan innan jul åker jag och hälsar på familjen i andra delar av Sverige, men på julafton blir det bara vi och ett par nära vänner som firar. Jag älskar att fira jul i Stockholm, helst börjar man med en morgonpromenad genom Gamla stan och sedan går man hem och äter god mat resten av dagen. Hur ljuvligt som helst ju!

Vad ser du mest fram emot under julen?- Förberedelserna! Allting efteråt är ju himla tråkigt, att plocka undan och så, men just att få pynta är ju underbart. Dofterna, ljusen och musiken är ju vad som gör julen till en så särskild upplevelse att aldrig tröttna på.