Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: IBL

Säkra din biljett till Sweden Fashion & Beauty Day — Sveriges största mode- och skönhetsfestival

Sveriges största mode- och skönhetsfestival, Sweden Fashion & Beauty Day 2018, är tillbaka. Den 27 oktober slår vi upp portarna till Stockholm Waterfront för en fullspäckad dag i modets- och skönhetens tecken. Dagen avslutas på stort genom utdelningen av Damernas Värld Guldknappen, Sveriges största modepris. Visst ses vi där?

Efter fjolårets succé är Sweden Fashion & Beauty Day tillbaka. Bakom Sveriges största mode- och skönhetsfestival står 

Damernas Värld tillsammans med STYLEBY, mama och Veckorevyn. Dagen innehåller mängder av happenings för dig som besökare i nära samarbete med våra partners. Vad sägs om trendtalks mellan chefredaktörer och spännande gäster, workshops, stylingtips, stor modevisning och en massor av härlig shopping till speciella erbjudanden just för dagen?

Älskar du mode och skönhet är detta helt enkelt festivalen som du måste besöka. Läs mer och säkra din biljett här.

Program för modefestivalen Fashion & Beauty Day 2018

Föreläsning med Hanna & Amanda

Från bankrutt till beautydrottningar – Hannah & Amandas resa från barndomens hippieuppväxt till det livsstilsimperium de driver idag är både spännande och lärorik – och en studie i mod och att låta det riktiga livet, både det lätta och det svåra, ta plats. Idag har de skapat ett eget företag kring sina intressen. STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh samtalar med Hannah Widell och Amanda Schulman om deras framgångsresa –  och modeval.

Amanda Schulman och Hanna Widell.Amanda Schulman och Hanna Widell.Amanda Schulman och Hanna Widell.
Amanda Schulman och Hanna Widell.

Modevisning

Kicka igång hösten med en stor modevisning där vi visar upp höstens trender och nyckelplagg.

 Modellen Chanel Törnqvist på FAB Days modevisning i fjol.

Utdelning av Damernas Värld Guldknappen

För andra året i rad delar vi ut Damernas Världs prestigefyllda modepris Guldknappen på Sweden Fashion & Beauty Day. Under den glammiga ceremonin delas priserna Guldknappen, Knappnålen och Guldknappen Accessoar ut till tre lyckliga vinnare inom svenskt mode.

Foto: Mathias Nordgren

 T.v: Damernas Världs modechef Lisa Pettersson, influencern Kenza Zoutien som satt med i juryn, Rebecca Björnsdotter, vinnare av Knappnålen, Jonas Clason, ena halvan av ATP Atelier som vann Guldknappen Accessoar, Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier, Maj-La Pizzelli, andra halvan av ATP Atelier, samt Elin Kling och Karl Lindman bakom Totême som prisades med Guldknappen 2017.

Spana in alla bilder från fjolårets visning här!

Stylingsnack med Veronica Maggio och Karin Smeds

Från måndagsbarn till modelejon – artisten Veronica Maggio och stylisten Karin Smeds skapar magi tillsammans. Genom deras samarbete har de hittat ett sätt att kommunicera Veronicas artisteri även visuellt och de har roligt när de gör det. Hur arbetar en popstjärna och en stylist ihop? STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh samtalar med Veronica och Karin om deras samarbete, tankar bakom scenoutfits  – och avslöjar vilka knep de tar till.

Veronica Maggio och Karin Smeds.Veronica Maggio och Karin Smeds.Veronica Maggio och Karin Smeds.
Veronica Maggio och Karin Smeds.

Föreläsning: Framtidens mode med Judith Wolst

Smarta textilier, accessoarer som mäter hur vi mår och modehuset Dior som utvecklar egna vr-headset. Tekniken flyttar allt mer in i modets förtrollade värld - men går rationell teknik ihop med en emotionellt konstnärlig bransch? Sveriges coolaste digitala strateg Judith Wolst, aktuell med boken Digital panik, ger oss en inblick i framtidens mode.

Foto: Getty Images/iStockphoto / This content is subject

Liveinspelning på plats av Skönhetsredaktionen och mamapodden

Lyssna på Damernas Världs skönhetsredaktör Maria Ahlgren när hon, tillsammans med STYLEBYs dito Anja Skeppe Grahn, spelar in ett nytt avsnitt av succépodden Skönhetsredaktionen. Även mamas redaktion livespelar ett avsnitt av mamapodden.

Skönhetsredaktörerna Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren.Skönhetsredaktörerna Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren.Skönhetsredaktörerna Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren.
Skönhetsredaktörerna Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren.

STYLEBY Trend Talk

Vilka trender är hetast på mode- och skönhetsfronten – och vilka hänger kvar även till våren? Det här är föreläsningen för dig som vill veta vad du ska satsa på just nu, men också för att få en glimt av hur vårens mode kommer att se ut. STYLEBYs redaktörer tar dig med på en inspirerande resa till modestädernas alla catwalks.

 STYLEBYs Jonna Bergh intervjuar stilikonen Pernille Teisbaek.

Designers Corner

Inspireras av höstens trender och slå till på nya kap i vår Designers Corner. Massor av härlig shopping, erbjudanden och inspiration. För de minsta finns såklart även Designers Corner Kids.

Shopping och glada gäster vid Damernas Världs monter.Shopping och glada gäster vid Damernas Världs monter.Shopping och glada gäster vid Damernas Världs monter.
Shopping och glada gäster vid Damernas Världs monter.

Fler programpunkter presenteras inom kort. Med reservation för ändringar.

Läs mer och boka din biljett här!