Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Från höstboots till stiletter – köp Rebecca Björnsdotters statementskor här

Rebecca Björnsdotters skor har synts på såväl artisten Lady Gaga som supermodellen Josephine Skriver. Nu släpper den svenska designern en ny höstkollektion med kaxiga boots som plockar fram ditt mest självsäkra jag. Klicka hem ditt par direkt i artikeln!

Rebecca Björnsdotter, berätta om den nya höstkollektionen!

– AW17-kollektionen är en fördjupning och uppdatering av mina signature styles, som representerar mig som designer. Jag älskar kontraster, starka färger och olika material. Kollektionen består av både sandaletter och boots, så det finns skor för många olika tillfällen.

Rebecca Björnsdotters skor tillverkas i Italien.Rebecca Björnsdotters skor tillverkas i Italien.Rebecca Björnsdotters skor tillverkas i Italien.
Rebecca Björnsdotters skor tillverkas i Italien.

Klicka på produkterna för att handla direkt här hos Damernas Värld.

rebecca-1

Många kända kvinnor, bland dem Icona Pop och modellerna Josephine Skriver och Caroline Vreeland, syns i din design. Hur känns det?

– Girl power! Det är kvinnor som på olika sätt tar för sig, vågar sticka ut och vara sig själva. Det är något som jag vill att skomärket Rebecca Björnsdotter ska stå för: styrka, att känna sig vacker och att våga utmana och följa sina drömmar, oavsett vad det är.

Hur var det att se Lady Gaga i dina skor?

– Jag måste ha stirrat på skärmen i säkert en minut när det pingade till innan jag brast ut i skratt, det var helt overkligt. Min stora dröm var att Lady Gaga eller Rihanna en dag skulle bära mina skor, men att det skulle hända så snabbt hade jag aldrig kunnat tro.

https://www.instagram.com/p/BRYltChDT6q/

 

Vilken är den största skotrenden i höst?

– Statementskor har verkligen vuxit denna säsong. Skor ska synas och sticka ut! Röda skor i olika nyanser och personliga klackar får man absolut inte missa.

Klicka på produkterna för att handla direkt här hos Damernas Värld.

rebecca-2

Var hittar du inspiration till din design?

– Jag har en förkärlek för nordisk historia och tar mycket inspiration från naturens kontraster och färger. Kvinnorna på vikingatiden var starka och modiga, de är förebilder för mig.

Sist men inte minst, vilka egenskaper gör ett par skor riktigt tidlösa?

– Kvaliten, detaljerna och den klassiska touchen.