Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
DV guidar dig genom säsongens mest trendsäkra stilar med jeans.DV guidar dig genom säsongens mest trendsäkra stilar med jeans.DV guidar dig genom säsongens mest trendsäkra stilar med jeans.
DV guidar dig genom säsongens mest trendsäkra stilar med jeans. Foto: CATWALKPIX.COM / ACIELLE @STYLEDUMONDE

Från klassiska blå till trendigt rosa – här är höstens denimprognos

Från klassiska blå till uppiggande rosa – höstens denimprognos presenterar en modell för alla smaker. DV guidar dig genom säsongens mest trendsäkra stilar.

Dubbeldenim med röda detaljer – hösten 2023 i ett nötskal.Dubbeldenim med röda detaljer – hösten 2023 i ett nötskal.Dubbeldenim med röda detaljer – hösten 2023 i ett nötskal.
Dubbeldenim med röda detaljer – hösten 2023 i ett nötskal. Foto: ACIELLE STYLEDUMONDE / ACIELLE @STYLEDUMONDE

Urtvättade grå

Bär jeansen med säsongens trendiga huvtröja och tweedrutor.Bär jeansen med säsongens trendiga huvtröja och tweedrutor.Bär jeansen med säsongens trendiga huvtröja och tweedrutor.
Bär jeansen med säsongens trendiga huvtröja och tweedrutor. Foto: CATWALKPIX.COM / CATWALKPIX.COM

Jeans i en urtvättad grå nyans och med en oversize silhuett är ett säkert kort i garderoben. Byxorna kan lätt se både uppklädda och vardagsfina ut: styla dem med linne och kavaj till vardags, och addera silvriga detaljer till fest. 

LÄS ÄVEN: Jeans 2023 – säsongens trender och modeller

Klassiska blå

En klassisk look på Gaucheres höstvisning.En klassisk look på Gaucheres höstvisning.En klassisk look på Gaucheres höstvisning.
En klassisk look på Gaucheres höstvisning. Foto: CATWALKPIX.COM / CATWALKPIX.COM

De klassiska blå jeansen går aldrig ur tiden, och i höst satsar vi på en rakare modell som gärna får sitta lite löst på höften. Bär med en krispig skjorta och konjaksbruna detaljer för en tidlös vardagsensemble. 

Cargojeans

Cargojeansen finns kvar på trendkartan hösten 2023.Cargojeansen finns kvar på trendkartan hösten 2023.Cargojeansen finns kvar på trendkartan hösten 2023.
Cargojeansen finns kvar på trendkartan hösten 2023. Foto: CATWALKPIX.COM / CATWALKPIX.COM

Den bärbara cargotrenden fortsätter att dominera modebilden och i höst är det denimvarianterna som visar vägen. Bär med en klassisk bikerjacka, t-shirt och slingbacks för en stilsäker vardagslook. 

Färgstarkt

Isabel Marant visade färggranna denimlooks.Isabel Marant visade färggranna denimlooks.Isabel Marant visade färggranna denimlooks.
Isabel Marant visade färggranna denimlooks. Foto: CATWALKPIX.COM / CATWALKPIX.COM

Klassisk blå denim i all ära, men i höst får även andra färger ta plats. Vi hämtar inspiration från Isabel Marants visning och stylar de rosatvättade jeansen med vinröda detaljer och silvriga smycken. 

LÄS MER: Hej då Instagram-modet: No trend-trenden är här!

LÄS MER: FRÅGA MODEREDAKTÖREN | Hur uppdaterar jag min garderob på ett hållbart sätt?