Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Frida Fahrman kapar sina jeans á la Dagmar

Modeprofilen och bloggaren Frida Fahrman är en rutinerad bevakare av modeveckan. Det är ingen överraskning att även hon nämner alla modemakthavares favorit, Altewai.saome, bland sina spaningar. Men överst på favoritlistan hamnar en annan kollektion. Damernas.se vet vilken ...

Den snyggaste kollektionen?
- Dagmar. Helheten var jättefin. Förväntningarna är höga och de fortsätter hålla en hög nivå men lyckas ändå att förvåna. De håller sig till sin signifikanta stil, men med en twist. 

Snyggaste plagget?- En skjorta från Altewai.saome, med fantastiska ärmar.

Snyggaste acessoaren?- Inget direkt jag minns faktiskt, bara skorna hos Rodebjer. Så jag får väl säga dem.

Vilken designer överraskade dig mest?- Whyred. De gjorde mig besviken och höll inte alls samma nivå som de brukar. 

Vem hade gjort den bästa stylingen?- Jag gillade stylingen på Carin Wester, frisyrerna var superfina. Men även Altewai.saome lyckades med stylingen.

Kommer du själv att satsa på något av plaggen eller accessoarerna du såg?- Absolut, jag vill redan nu i vår klippa av anklarna till alla jeans jag äger och göra dem lite slitna och fransiga. Så såg nämligen jeansen ut hos Dagmar. Men även färgen mintgrön, den vill jag också ha nu.

Vem var bäst klädd under modeveckan?- Camilla Phil från Norge var superfin och Columbine Smille är alltid kul att se, hon körde dessutom på en hel del klädbyten i år.