Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: KCS Presse / MEGA / TT NYHETSBYRÅN

Fynda designerväskorna second hand – här är bästa butikerna online

Sugen på den där YSL-väskan som utgick för ett par år sen, eller trånar du fortfarande efter klassiska Chanel 2:55? Eller har du alltid drömt om ett par Louboutin skor? Damernas tipsar dig om bästa och lyxigaste vintageshoppningen – online.

Visst kan man hitta dyra märkesväskor till något bättre pris online. Vintage, pre-owned, eller pre-loved ökar och allt fler butiker dyker upp online. Utöver att göra plånboken glad gör du även miljön en tjänst genom att köpa i andrahand, och dessutom är det ju väldigt roligt att hitta den där drömväskan efter år av trånande! Här har vi sammanställt en liten guide till några butiker som säljer exklusiv vintage och second hand!

Vestiaire Collective - vintage från alla världens hörn

Med sex miljoner användare i över 50 länder i Europa, USA och snart även Australien, Hong Kong och Singapore kan du på Vestiaire Collective hitta godbitarna du trånat efter länge. Hos Vestiaire Collective kan du hitta allt från svenska Acne Studios till franska Hermès och Louis Vuitton. Leta efter klassikerna till dig eller kanske till din pojk– eller flickvän. Här inne kan man botanisera i timmar.
Här hittar du vintage från Vestiaire Collective: www.vestiairecollective.com

Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.
Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.

Wilhelmina Vintage - lyxig vintagebutik i Göteborg 

Willhelmina Vintage säljer lyxig vintage från bland andra modehusen Louis Vuitton och Chanel. Föredrar du att klämma på dyrgriparna innan så har företaget sin bas i Göteborg.
Adress: Västra Hamngatan 6, 41117 Göteborg.
Här hittar du vintage från Wilhelmina Vintage: www.willhelminavintage.se/shop

Märkesbonanza hos Affordable Luxury

Hos en av Skandinaviens största sajter för vintage kan du hitta både de billigare lyxmärkena och de riktigt dyra – men ändå till ett humant pris om man jämför vad produkterna ligger på i nypris. Onlinebutiken har även ett showroom i Sturegallerian i Stockholm.
Adress: Sturegatan 4c, 114 35 Stockholm
Här hittar du vintage från Affordable Luxury: www.affordableluxurys.com

The Vintage Boutique - stort utbud av lyxiga designermärken

Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Céline och Prada är bara några av alla modemärken som trängs i The Vintage Boutiques onlinebutik.
Här hittar du vintage från The Vintage Boutique: www.thevintageboutique.se

Åhlens second hand - plagg och märkesväskor 

Visste du att modejätten Åhlens även har ett utbud av second hand? Här hittar du inte bara plagg och skor, utan även ett stort utbud av märkesväskor. Vad sägs om att fynda en designerväska från Gucci, Fendi, Prada eller Louis Vuitton till exempel?
Här hittar du till vintage från Åhlens: www.ahlens.se/mode/second-hand-vintage 

Miinto  - stort utbud av vintage på nätet 

Plattformen Miinto har bland annat ett stort utbud av designväskor från många kända märken. Tydligt och enkelt att navigera, med många bilder på väskorna.  
Här hittar du till vintage från Miinto: www.miinto.se/dam-vintage-vaskor

Fynda i Facebooks köp- och säljgrupper

Hittar du inte det du letar efter? Har du Facebook så kan du även göra riktiga fynd där. I grupperna ”Lyxloppis” och ”Lyxloppis Stockholm” kan du hitta allt från klassiska Chanel-väskor till kläder och accessoarer från Gucci, Saint Laurent, Marc Jacobs och en mängd andra lyxmärken. Är du ute efter en specifik vara kan du också göra en efterfrågan och i många fall – få napp!

Fler butiker som säljer märkesväskor och accessoarer online

Delicate Vintage - Hemsida här.
Sefina Vintage Shop - Hemsida här.
Vintage For Stars - Hemsida här.
Sellpy - Hemsida här.
Tradera - Hemsida här.

LÄS MER: Guide: Tidlösa designerväskor som är värda att investera i