Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Doja Cat och Machine Gun Kelley på Billboard Music Awards 2022.
Doja Cat och Machine Gun Kelley på Billboard Music Awards 2022.
Doja Cat och Machine Gun Kelley på Billboard Music Awards 2022.
Doja Cat och Machine Gun Kelley på Billboard Music Awards 2022. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

Guld, diamanter och bar hud trendar på Billboard Music Awards

Guld och ädelstenar glimmade i kapp med stjärnglansen på årets Billboard Music Awards, där Doja Cat tog hem fyra statyetter – och det inofficiella stilpriset. Hennes toppless-look var kvällens snackis, tillsammans med en rekorddyr herr-manikyr.

R&B-artisten Doja Cat kammade hem fyra priser under Billboard Music Awards, och bar dessutom kvällens mesta mode-hit. Stjärnan anlände till galan i en toppless haute couture-klänning från Schiaparelli, där bröstvårtorna täcktes av nipple pasties i guld. Dem matchade hon med en guldskimrande Saturnus-handväska och kilklackade stövlar men guldtå – även de från Schiaparelli.

Doja Cat i Schiaparelli på Billboard Music Awards 2022. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
Doja Cats stövlar med guldtå, från Schiaparelli. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

Machine Gun Kelly i manikyr för 300 000 kronor

Men guld är inte allt som glimmar, det visade rockstjärnan Machine Gun Kelly med sina naglar, som var beströdda med diamanter. Artisten kom till galan med sin fästmö Megan Fox, och matchade sin Dolce & Gabbana-topp med rekorddyr manikyr som gick loss på över 300 000 kronor. 

Megan Fox och Machine Gun Kelly på Billboard Music Awards 2022. Foto: NINA PROMMER / EPA, Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

De glittrande naglarna är resultatet av ett samarbete mellan Kellys eget nagellacksmärke Nails of LA och smyckesmärket Marrow Fine, och anledningen till att manikyren hade samma prislapp som en bil var att naglarna var beströdda med 880 diamanter. 

När ädelstenarna plockats bort från artistens naglar kommer de att ingå i en kollektion av ringar som ska säljas till förmån för välgörande ändamål.

Mary J. Blige strålade i cutout

Mary J. Blige på Billboard Music Awards 2022. Foto: NINA PROMMER / EPA

Någon som knappast behöver något bling för att sprida stjärnglans är drottningen av hip hop soul Mary J. Blige. Hon beträdde röda mattan med blont hårsvall och en cutout-klänning med hög slits från Julien Macdonald.

Kylie Jenner naken i påklätt 

Kylie Jenner på Billboard Music Awards 2022. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

Klanen Kardashian-Jenner kan konsten att visa allt – även när de är fullt påklädda. I en supertight klänning från Balmain lurade Kylie Jenner betraktarnas ögon att hon bar transparent, när hon i själva verket var heltäckt från topp till tå.

Heidi Klum poppade i gult

Heidi Klum på Billboard Music Awards 2022 Foto: NINA PROMMER / EPA

Modellen och programledaren Heidi Klum valde en uppiggande gul draperad klänning från Maticevski, som hon matchade med höga svarta stövlar och handskar i samma färg.

Megan Thee Stallion visade hud i Mugler

Megan Thee Stallion på Billboard Music Awards 2022 Foto: NINA PROMMER / EPA

Rapparen Megan Thee Stallion är något av en expert på att visa hud. Till Billboard Awards bar hon en klänning från Mugler. Den nyligen bortgångne designern Manfred Thierry Mugler har fått en revival på senare år och blivit många stjärnors favorit.

LÄS MER: Fredrik Robertsson om succén på Met-galan: ”Jared Leto var glad att bli förväxlad med mig”

LÄS MER: Cornelia Jakobs vann modematchen i Eurovision