Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

H&M gör designsamarbete med Balmain

Balmain blir nästa samarbetspartner för svenska H&M. Kollektionen släpps i november och kommer att innehålla plagg och accessoarer för både kvinnor och män.

– Det är otroligt spännande att ha Balmain som gästdesigner hos oss på H&M och vi ser fram emot att engagera alla våra fans, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M i ett pressmeddelande.

Balmain grundades i Paris på 1940-talet och det franska lyxmärket andas lyx och flärd. Olivier Rousteing är chefsdesigner och kreativ chef för märket. Under gårdagens Billboard Music Awards i Las Vegas dök han, tillsammans med stjärnorna Kendall Jenner och Jourdan Dunn, upp i plagg signerade Balmain x H&M – och avslöjade på så vis designsamarbetet med H&M.

– Jag vill tala till min generation: det är min främsta drivkraft som designer. H&M ger mig den unika möjligheten att låta alla ta del av Balmains värld, att dela drömmen och skapa en global rörelse med #HMBalmaination, där vi skapar en känsla av samhörighet under en och samma hashtag. Det här samarbetet känns väldigt naturligt för mig; H&M är ett varumärke som alla har en relation till, och det skapar en gemenskap som jag känner väldigt starkt för, säger Olivier Rousteing i ett pressmeddelande.

Här kan du se en tjuvkik på de första kampanjbilderna och hela Balmain + H&M-kollektionen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balmain x H&M släpps den 5 november i runt 250 butiker världen över och online på hm.com.