Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Höstmodet från H&M är här! Nu släpps nya Studio A/W19-kollektionen

Nu släpps H&M:s Studio-kollektion och den moderna storstadskvinnan står i fokus hösten 2019. Höga boots, långa klänningar, stilrena kappor och stickade tröjor möter inslag av paljetter och läder. Hitta din favorit från A/W19 här!

Glöm Carrie Bradshaws puffiga kjolar och Manolo Blahnik-pumps, 2019 års citychica kvinna väljer istället en stickad kjol matchad med paljettopp och höga, klumpiga boots. I alla fall enligt H&M:s Ann-Sofie Johansson med team, som satt den moderna storstadskvinnan som musa för höstens Studio-kollektion. Klassiska powerattribut som markerade axlar möter feminina silhuetter och en touch av 70-tal är ständigt närvarande med de lätt utsvängda byxorna och syragula koftorna. Fransar och plisserat är återkommande och här finns både plagg för vardagen och festen – fria att matchas hur man vill.

LÄS MER: H&M Studio AW20 är här – se alla bilder från kollektionen

Färgskalan inspireras av höstskogens färger: mossgrön, syragul och jordig brun är baserna med inslag av tomatröd och mineralsilver. Materialen i kollektionen består av lamull, kashmir, alpaca och läder. Även mer miljövänliga material, återvunnen polyester och viskos samt organisk bomull, har använts.

– H&M Studios kollektioner är alltid mångsidiga, men A/W19-kollektionen sticker ut extra i det avseendet. Den är en förförande mix av maskulina garderobsklassiker som möter mjuka, stickade plagg och feminina underkläder. Plagg som tillsammans får en modern kvinna att känna sig trygg och säker, för att i en värld där allt känns ostabilt behöver vi magi mer än någonsin. Den här kollektionen handlar om att stärka kvinnor från gryning till skymning, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ chef på H&M.

H&M Studio A/W19 släpps i utvalda butiker och på hm.com den 5 september.

LÄS MER: Höstkappor 2019 – 25 stilrena köp att älska länge (från budget till lyx!)

Se utvalda plagg från H&M:s höstkollektion Studio A/W19 här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄS MER: Giambattista Valli blir H&M:s designsamarbete 2019 – se plaggen här