Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

H&M x Marni samarbetar med Röda Korset

 Som Damernas.se  tidigare rapporterat  gör H&M en vårkollektion tillsammans med modehuset Marni. I kollektionen trängs det flera trendplagg som veckande kjolar, mönstrade klänningar, smycken, skor och väskor i typisk Marni-anda. Men samarbetet tar inte slut där. Nu kan Damernas.se rapportera om att H&M och Marni designar en T-shirt till förmån för Röda Korset.

Hela 25 procent av vinsten från den unisex-designade T-shirten kommer att gå till arbetet för jordbävningarna som drabbade Japan för ett år sedan. T-shirten kommer att vara tillgänglig i H&M:s butiker tillsammans med de andra plaggen från H&M x Marni-kollektionen från och med 8 mars 2012. T-shirten är som resten av kollektionen i typisk Marni-DNA.

Ytterligare en nyhet gällande H&M x Marni-kollektionen är att Academy Award- och Golden Globe-vinnaren Sofia Coppola ska regisera en kampanjfilm för H&M x Marni-kollektionen. Filmen är filmad i det heta Marocko, Marrakech, och kommer att visas runt om i världen på bio, tv och online som ett komplement till den redan storsatsade kampanjen.

Hur kul låter inte det?!