Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Weronika Bela

Högst på moderedaktörens önskelista: ”Festligt svart och glittrigt till nyår!”

På moderedakör Marika Cederlunds önskelista står en hel look till nyår – med både klassiska och trendiga inslag från topp till tå.

”Julen är runt hörnet och nyår likaså. Partygarderoben skriker – jag måste fyllas på!”.
Julrim å sido, men efter ett år i mjukiskläder så är en tidlös aftonklänning och trendiga partymules faktiskt precis vad som behövs för att fräscha upp min nyårsstil. Här är plaggen och accessoarerna som står högst på min önskelista!

1. Tidlös festklänning, Filippa K

”Klänning i sidenliknande material som både är tidlös men även modern med sina rynkade partier och trekvartslängd”. Mer info, köp här (länk till Filippa K). 

2. Byxor för 90-talsstil, Filippa K

”Älskar 90-talslooken man får genom att addera ett par byxor till klänningen. Gillar du inte den stilen så bär bara klänningen med höga partystövlar till”. Mer info, köp här (länk till Filippa K). 

3. Festliga örhängen, Thomas Sabo

”Hängande örhängen som tar plats, utan att ta över. Rimmar helrätt med vinterns accessoartrend som är just stora smycken”. Mer info, köp här (länk till Thomas Sabo). 

4. Glittrig ögonskugga, Yves Saint Laurent

”Midnattsblå ögonskugga passar perfekt till de flesta partylooks, inte minst denna!”. Mer info, köp här (länk till Kicks). 

5. Mules med strass

”Strassmules med låg klack, som verkligen drar upp trendfaktorn på denna look”. Mer info, köp här (länk till Zara). 

6. Minimalistisk väska, Ganni

”Tidlös väska från Ganni som gör sig lika snygg till feststassen som basgarderobslooken till vardags.” Mer info, köp här (länk till Wakakuu). 

7. Kort länkhalsband, H&M

”Maxa 90-talsstilen med ett länkhalsband tätt runt halsen. Från H&M:s senaste, superfestliga kollektion.” Mer info, köp här (länk till H&M). 

8. Blockfärgad kappa, House of Dagmar

”Elegant, rockliknande kappa i oversize modell. Perfekt att dra över den rynkade klänningen för att mixa kroppsnära och lösa silhuetter.” Mer info, köp här (länk till Zalando). 

LÄS MER: Logos, jeansvolanger … och 3 andra hits från nya Chanel-kollektionen Métiers d’art 2021-2022