Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Experten: ”11 smarta reafynd som rimmar rätt med höstens trender”

Vädret är långt ifrån somrigt vilket osökt får oss att drömma om hösten. Reaexperten Cassandra Lindblom guidar till 11 höstplagg som går att klicka hem redan nu.

Let's face it – sommaren har inte riktigt presterat som vi har önskat hittills, eller hur? Regnet fullkomligt dominerar väderprognoserna och temperaturen skvallrar mer om höst än om juli. Men, misströsta inte – sommarrean är i full gång i butikerna och vad passar bättre då än att börja preppa för en stilsäker modehöst?

 

Läs också: Budgetexpertens bästa tips: 12 sommarskor att fynda på rea just nu

 

I mitt jobb får jag chansen att dagligen scanna igenom alla webbshopars oändliga utbud, och jag har sprungit på riktigt många reafynd i butik just nu som rimmar helt rätt med höstens hetaste trender (du har väl inte missat vår stora guide till höstmodet 2019?). Som den budgetexpert jag är vet jag hur ett bra fynd ser ut – och de här elva köpen kan jag verkligen skriva under på. Reakap att klicka hem nu, passar precis lika bra att bära i höst. Skynda och fynda!

 

Läs mer: Mina reafavoriter under 500 kronor (jo, de ser mycket dyrare ut...)

 

1. Rutig klänning från Rotate

Den må ligga prismässigt högre än ett klassiskt budgetkap – men den är ändå på halva priset. Rutigt är en av höstens stora trender och den här klänningen från Rotate plockar ännu fler stilpoäng genom sina 80-talsinspirerade axlar. Läs mer och köp här.

 

2. Stickad tröja från Rodebjer

Stickat är alltid en bra reainvestering. Rejäla tröjor, som den här från Rodebjer, går alltid åt. Särskilt i höst – stickat är nämligen en av säsongens största trender. Och så är det ju så mysigt också... Läs mer och köp här.

 

3. Skärp från Polo Ralph Lauren

Hösten 2019 ska midjan vara markerad, gärna med ett iögonfallande skärp, och det här westerninspirerade från Polo Ralph Lauren prickar in alla rätt. Dessutom är det på halva priset! Läs mer och köp här.

 

4. Plisserad kjol från H&M

Rutigt och plisserat är två hösttrender att hålla ögonen på. Snegla på 70-talets propra looks och bär en kjol som den här från H&M i helrätt anda. Pluspoäng för dess minimala prislapp! Läs mer och köp här.

 

5. Kappa från Anna Sui

Ett av höstens trendmönster är gotiska rosor och den här kappan från Anna Sui uppfyller flera trendkrav. Passa på att fynda under rean och bär trendsäkra designerplagg till halva priset när hösten väl gör entré. Smart, va? Läs mer och köp här.

 

6. Vit skjorta från Wera

Risken är överhängande att jag aldrig kommer sluta predika om hur bra det är att fynda baskläder på rea. Den här skjortan från Wera är tidlös och enkel och blir din till 50 procent rabatt. Klokt val! Läs mer och köp här.

 

7. Quiltad skinnväska från Furla

Hösten 2019 är spås kedjedetaljer bli dina självklara trotjänare. Den här quiltade väskan från Furla är i äkta skinn och är ett tidlöst köp som funkar i åratal framöver. Kedjan är avtagbar, så om du tröttnar på den är det bara att klicka av den. Läs mer och köp här.

 

8. Cowboyboots från & Other Stories

Här har du ett gyllene tillfälle att fynda ett par cowboyboots från & Other Stories till en bråkdel av originalpriset. Det bästa? I det här ruskregnet till sommarväder matchar du dem snyggt med en längre kjol. Läs mer och köp här.

 

9. Omlottklänning från Retrofête

Turkost kommer lysa upp i höstmörkret enligt flera stora modehus och vad passar bättre än att investera i en klänning redan nu? Den ljuva blå nyansen är lika rätt under sommarhalvåret och den här klänningen från Retrofête passar perfekt likväl till vardags som på sommarfesten. Läs mer och köp här.

 

10. Beige klänning från Wakakuu Icons

Beige är en nyckelfärg hösten 2019 och tidlösa klänningar som den här från Wakakuu Icons kan man inte få för många av. Dess klockade ärm är en extra stildetalj – och klänningen får du till halva priset. Läs mer och köp här.

 

11. Rutig kappa från Inwear

Hösten 2019 matchas gärna rutigt med rutigt – och vad passar bättre då än en kappa som den här från Inwear, där rutorna är hela basen? Matcha med rutiga plagg under för rätt look, ju mer desto bättre! Läs mer och köp här.

 

Stor guide: Allt du behöver veta om höstens trender 2019